Monika Vengrínová Tlačové správy

V sobotu si v Aquacity zahrali Smola a Hrušky. Tento týždeň sa tešte na Dohodu

Už pravidelne sa v popradskom aquaparku konajú koncerty a tanečné šou. Tentokrát to roztočili Smola a Hrušky a Outbreak. V nedeľu sa deti zabavili so zvieratami z Madagaskaru. Túto sobotu sa okrem Suverena a The Pastels môžete tešiť i na skvelý festival Dohoda.

Ilustračný obrázok k článku V sobotu si v Aquacity zahrali Smola a Hrušky. Tento týždeň sa tešte na Dohodu
Foto: Michal Tropp / Zdroj: Dnes24.sk

„Leto je najkrajšie obdobie, nabité koncertmi. Tu v Aquacity sme hrali už aj minulý rok a i keď nám tentokrát nevyšlo počasie, radi sme si zahrali aj tak, lebo nás to baví, či je tu milión ľudí alebo nikto. A sem do Aquacity sa radi vraciame. Dobrá vírivka, dobré sauničky, super prostredie, výhľad na Tatry,“ hovorí Jozef „spoko“ Kramár z kapely Smola a Hrušky, ktorá najnovšie plánuje vydať svoju výberovku i odohrať jesenné koncerty po kluboch,ktorých súčasťoou bude aj projekcia dokumentu o sebe.

V sobotu príde Suvereno a The Pastels

Nasledujúca sobota bude patriť reperovi Suverenovi a, vďaka televíznej šou a najnovšie aj reklame, tiež známej tanečnej skupine The Pastels, ktorá predstaví svoju novú televíznu šou Move Up. Deti sa môžu tešiť na Pirátov z Karibiku. Okrem toho si určite nenechajte ujsť Dohodu.

„Radi by sme pozvali návštevníkov Popradu a takisto aj Popradčanov na obľúbený festival Dohoda, na ktorej vystúpia aktuálni interpreti slovenskej hudobnej scény, ako napr. Ego, Majk Spirit alebo Richard Müller, a ktorá sa uskutoční už túto sobotu od popoludňajších hodín,“ pozýva Lucia Blašková.

Aquacity 10.8.2013
1
Galéria
Aquacity 10.8.2013
40
Galéria
Foto: Michal Tropp / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM