Ľubomír Hudačko Správy

V stánkoch chlieb s masťou aj hudobný program: Čo nás ešte čaká na Silvestra v Kežmarku?

Pre všetkých korčuliarov je pripravený rozprávkový animačný program priamo na ľadovej ploche plný hudby a tanca.

Ilustračný obrázok k článku V stánkoch chlieb s masťou aj hudobný program: Čo nás ešte čaká na Silvestra v Kežmarku?
Zdroj: Erik Wittner/PKO Prešov

Počas Silvestrovského popoludnia mesto Kežmarok pripravilo program pre malých aj veľkých. Zatiaľ čo rodičia si budú môcť pred zimným štadiónom vychutnať primátorský punč, tradičný chlieb s masťou, ale aj hudobný program. Mesto Kežmarok o tom informuje na svojej webstránke.

Pozvanie do Kežmarku prijali študenti hudobných odborov Akadémie umení v Banskej Bystrici pod názvom A & V Band, po ktorých sa na pódiu predstaví AMC Trio & Andy Belej. Program zakončíme hudobnou pyroshow, ktorou sa symbolicky rozlúčime s končiacim rokom 2023.

Punč aj chlieb

Kežmarčania budú začiatok nového roka vítať rodinne a športovo za sprievodu svetelno-hudobnej šou. Minulý rok sa osvedčil Silvester bez klasického ohňostroja a aj v tomto roku ho nahradí svetelná šou. Už od poobedňajších hodín od 15.00 hod je pripravený rodinný Silvester pre malých i veľkých na ľadovej ploche štadióna pred Arénou Kežmarok.

„Chceli sme pre Kežmarčanov vymyslieť niečo netradičné. Pripravili sme tak mesta svetelno-hudobnú šou, rodinné korčuľovanie v hudobnom sprievode a primátorský punč. Pre korčuliarov bude od 15.00 hod. pripravený rozprávkový animačný program priamo na ľadovej ploche plný hudby a tanca. Zatiaľ čo sa budú deti zabávať a športovať, rodičia si vychutnajú primátorský punč, tradičný chlieb s masťou, ale aj hudobný program,“ hovorí Ján Ferenčák.

Kežmarčania sa zabavia na tónoch známej hudobnej formácie AMC Trio&Andy Belej a na pódiu sa predstavia aj študenti z Akadémie umení v Banskej Bystrici A&V Band.

Svetelná šou

„Program ukončíme o 18.00 hod. alternatívnou svetelnou šou, ktorou sa symbolicky rozlúčime s končiacim rokom 2023, aby sme s novými predsavzatiami a v pevnom zdraví mohli privítať rok 2024,“ želá si primátor Ján Ferenčák.

Zábavná pyrotechnika je v súčasnosti na ústupe nielen z ekonomického dôvodu, ale aj kvôli dopadu na životné prostredie a aj s ohľadom na domáce i voľne žijúce zvieratá. Radnica, preto odporúča obmedziť použitie vlastnej pyrotechniky v Kežmarku, aby dopad na nás a naše okolie bol najmenej náročný i hlučný.

Zdroj: Twitter.com/Sepa Más
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM