Martin Sýkora Krimi

V Tatrách sa s tým nemaznal: Bránil svojho psa a schytal pecku medzi oči

Prípadov, ktorý sa stal vo Vysokých Tatrách, je na Slovensku neúrekom. Nie každý to však rieši prostredníctvom polície. Niekedy slová nahrádzajú päste-

Ilustračný obrázok k článku V Tatrách sa s tým nemaznal: Bránil svojho psa a schytal pecku medzi oči
Zdroj: pixabay

55-ročný Dušan z Tatranskej Lomnice bol obvinený z prečinu výtržníctva spáchaného v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Prípad vyšetruje poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Vysoké Tatry. Včera (18.11.) 20 minút po polnoci v jednom z miestnych zariadení sa Dušan na mieste verejnosti prístupnom dopustil výtržnosti.

„Fyzicky napadol 49-ročného Martina. Ten k nemu pristúpil s úmyslom zabránenia útoku na svojho psa, no obvinený muž ho päsťou ruky udrel do tváre,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Napadnutý Martin ostal v šoku a dezorientovaný, podľa predbežnej lekárskej správy utrpel tržnú ranu a pomliaždenie na tvárovej časti hlavy. Nočná pästná takmervýmena bude mať svoju dohru. „Ak sa obvinenému mužovi vina preukáže, hrozí mu až trojročné väzenie,“ dodala Ligdayová. Za úder päsťou tri roky v base? Čo na to poviete?

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM