Monika Vengrínová Kultúra

Valentín v meste? Popradčania budú bozkávať svoje polovičky pred zrakmi hokejových divákov!

Valentín a hokej. V Poprade to jednoducho ide dokopy. Ak chcete svojej polovičke vyznať lásku pred fanúšikmi priamo na štadióne, určite si dnes nenechajte ujsť zápas proti Banskej Bystrici. Takto to bude vyzerať počas prestávky.

Ilustračný obrázok k článku Valentín v meste? Popradčania budú bozkávať svoje polovičky pred zrakmi hokejových divákov!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Popradčania dnes na zimáku ukážu, ako ľúbia svoju drahú polovičku. A to rovno pred všetkými divákmi. Už dnes večer môžete počas hokeja na popradskom zimnom štadióne vyznať lásku svojej partnerke. Réžia veľkoplošnej obrazovky pre zaľúbencov totiž pripravila valentínsku akciu. Pobozkať tak môžu svoju lásku pred zrakmi všetkých fanúšikov.

Urobiť tak môžete počas prestávky medzi 2. a 3. tretinou medzi HK Poprad a HC 05 Banská Bystrica. Počas prestávky budú kameramani vyhľadávať zaľúbené páriky sediace na tribúne. Tie sa uvidia v srdiečku na veľkoplošnej obrazovke. Po individuálnej dohode s režisérmi veľkoplošnej obrazovky je možné na hornej časti obrazovky (tzv. prstenec) napísať výstižný text s vyznaním lásky a zosnímať pár na vopred dohodnutom mieste.

Kamery snímajúce divákov sú umiestnené na B tribúne, a preto je najlepšie ak budú diváci sedieť na A tribúne. A navyše, partner celej akcie, venuje zaľúbeným párom valentínske kytičky. Tú mužskej polovici zaľúbencov donesú popradské roztlieskavačky a ten ich následne venuje svojej partnerke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM