Krimi

Vandu (47) z Levoče hľadá polícia: Za tento prečin má ísť do basy

Na Vandu Pelachyovú (47) z Levoče vydal Okresný súd v Bratislave príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. Doposiaľ sa ju však nepodarilo vypátrať.

Ilustračný obrázok k článku Vandu (47) z Levoče hľadá polícia: Za tento prečin má ísť do basy
Zdroj: KRPZ Prešov

Pre prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla vydal Okresný súd v Bratislave V príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody na Vandu Pelachyovú z Levoče. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„Menovaná je štíhlej postavy, má odfarbené, po plecia dlhé vlasy a hnedé oči. Popis oblečenia, ani zvláštneho znamenia nie je známy,“ uviedla Ligdayová s tým, že hľadaná sa v mieste bydliska nezdržiava a jej pobyt nie je známy, nakoľko ani vykonanými previerkami a opatreniami sa ju doposiaľ nepodarilo vypátrať.

„Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na telefónne číslo 0961 893 371, resp. na linku 158,“ vyzýva policajná hovorkyňa a dodáva, že informácie možno poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM