Pavol Hrabovský Kultúra

Veľká GALÉRIA jesenných záberov z Popradu a okolia: Takúto nádheru nafotili naši čitatelia!

Na našom fecebooku sme požiadali našich čitateľov o ich vlastné obrazy - fotky farebnej jesene. Ostali sme zasypaní nádhernými zábermi. Posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Veľká GALÉRIA jesenných záberov z Popradu a okolia: Takúto nádheru nafotili naši čitatelia!
37
Galéria

Stromy sa obliekli do farebných kabátov a studené rána sa stávajú charakteristickým znakom každého dňa, nielen v Poprade. Jeseň je späť. Rovnako aj tento rok je plná farieb, krásnych scenérií, spadnutých listov a chladného slnka. Každý deň sa nám naskytá pohľad ako toto ročné obdobie mení tvár našej krajiny.

Preto sme sa rozhodli obrátiť na našich čitateľov. Na fb stránke Poprad24 sme vás požiadali o zaslanie fotiek, na ktorých ste si zvečnili prebiehajúce ročné obdobie. Dostali sme množstvo komentárov a správ, z ktorých sme vybrali viaceré fotky našich čitateľov.

Nejedná sa len o obrázky samotného Popradu, ale aj jeho krásneho okolia. Posielali ste nám fotky od Tatier, až po popradské sídliská. Vybrané fotky sme umiestnili do galérie, ktorej autormi ste vy – samotní čitatelia. Aká je vaša najobľúbenejšia fotografia z galérie? Zanechajte komentár a podporte jej tvorcu.

Facebooková výzva TU.

Nenechajte si ujsť viac noviniek z Popradu a okolia a sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame.

Popradská jeseň objektívmi čitateľov: Tieto fotky vám spravia deň
37
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM