Pavol Hrabovský Rôzne

Veľká GALÉRIA popradských miláčikov: Týchto fešákov majú doma naši čitatelia!

Popradčania sú veľkí milovníci zvierat. Svedčí o tom hlavne bohatá účasť v našej facebookovej výzve. Nájdete vo výbere aj svojho miláčika?

Ilustračný obrázok k článku Veľká GALÉRIA popradských miláčikov: Týchto fešákov majú doma naši čitatelia!
95
Galéria

Domáci miláčikovia sú plnohodnotní členovia rodín, ktorí vždy ochotne a radi zahŕňajú svojich majiteľov láskou. Od psích a mačacích kamarátov, cez papagáje, či havrany, morčatá, myši a plazy, každý miláčik je radosťou vo svojej rodine. Dobre vieme, že v popradskom okolí sú zvierací miláčikovia mimoriadne obľúbení.

Preto sme sa rozhodli osloviť našich čitateľov. Na našej facebookovej stránke Poprad24 sme vás požiadali o zaslanie fotiek, na ktorých ste si zvečnili svojich zvieracích priateľov. Výsledky na seba nenechali dlho čakať a redakcia dostala množstvo komentárov a správ, z ktorých sme vybrali viaceré fotky miláčikov našich čitateľov.

Jednoznačné prvenstvo obsadili najlepší priatelia človeka – psy. Poslali ste nám mnoho zaujímavých druhov, medzi ktorými sa vynímajú najmä ovčiaky, ale aj menšie plemená ako shih-tzu, čivava, jorkšírsky teriér a iné.

Druhé miesto obsadili mačky, ktoré rovnako patria medzi veľmi obľúbené domáce zvieratká. Na fotkách sa objavilo aj množstvo menších miláčikov, medzi ktorými nájdeme zajace, či rôzne plazy ako korytnačky a gekóny.

Vybrané fotky sme vložili do galérie, ktorej autormi ste vy – naši čitatelia. Aká je vaša najobľúbenejšia fotografia z galérie? Zanechajte komentár a podporte jej tvorcu.

Veľká GALÉRIA miláčikov z Popradu a okolia
95
Galéria

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM