han Správy

Politici a Veľká noc: Gröhling s holým PUPKOM, Kollár vyšibal celý panelák a Sulík s trhačmi!

Užívajú si voľno alebo dodržujú tradície? Jedno je isté, nezabudnú to dať na sociálne siete! Pozreli sme sa na to, ako strávili veľkonočné sviatky slovenskí politici.

Ilustračný obrázok k článku Politici a Veľká noc: Gröhling s holým PUPKOM, Kollár vyšibal celý panelák a Sulík s trhačmi!
5
Galéria

Aj politici sú len ľudia, čiže aj oni počas voľných dní „vypnú“ a sviatkujú. Nie všetci sú zástancovia tradičnej šibačky a skôr upozorňujú na to, aby boli muži k ženám nežní. To sa však „netýka“ Borisa Kollára. Ten sa na Facebooku Sme rodina pochválil pri pletení korbáča s historkami z detstva.

"V detstve sme si v škole hovorili, kto koľko vyšibal. Ten, čo mal nad sto korún, bol už uznávaný. Ja som býval v činžiaku pri hrade, kde boli tri vchody. No, a vtedy som tam kompletne všetkých vyšibal, bolo mi to jedno. Potreba bola, mať v škole sto korún. prezradil Kollár.

Sulík radšej varil

Líder SASKY Richard Sulík na Facebook zavesil fotku z Veľkej noci až medzi poslednými. Stála však za to, keďže na nej bol v plážovom klobúku a dvomi domácimi maznáčikmi. „Pochváľte sa, akých ste mali veľkonočných pomocníkov? Ja týchto našich dvoch trhačov. Šibák mám len na ozdobu. Tradície sú pekná vec, ale svojim babám som radšej dobre navaril,“ napísal Sulík.

Jeho stranícky kolega a bývalý minister školstva Branislav Gröhling sa odviazal. Obliekol sa do kroja a odhalil brucho. „Áno, som v kroji, čo vám poviem. Aj mi bola zima, aj mi chrbát pomrzol, aj som ľudí pobavil, veď mama má záchvat smiechu. Aj som zistil čosi o zvykoch a krojoch. Tento je konkrétne očovský s ihlovou čipkou,“ napísal na Facebook.

Pellegrini s rodinou

Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini ja aktívny na sociálnych sieťach, a nezostal svojej povesti nič dlžný. „Sviatky a rodina sú pre mňa to najvzácnejšie a želám aj vám krásny čas s vašimi blízkymi,“ napísal do statusu a pridal peknú fotku s rodičmi a sestrou.

Do kroja sa „nahodil“ aj ďalší člen Hlasu, Richard Raši. „Priatelia, veselú Veľkú noc, parádnu šibačku a oblievačku a hlavne, nezabudnite, všetkého veľa škodí,“ poznamenal na Facebooku.

Juraj Šeliga sa tešil zo snehu, keď uviedol: „Veľkonočný pondelok a my ešte máme sneh. Každopádne pekný týždeň všetkým!“

Srandista Matovič

Od koho iného, ak nie od Igora Matoviča, sme čakali príspevok, ktorý by okamžite dal Slovákov do pozoru. Špecialista na príspevky na sociálne siete však teraz pridal len vtipný obrázok s takýmto textom: „Šeckým vám ďakujem. A mobily si dnes nechajte doma, nech si vás tetky, mamy a babky aj trošku užijú,“ radil bývalý premiér, ktorý mal na v pondelok meniny.

Politici počas Veľkej noci
5
Galéria

Výber z aktuálnych tém:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM