Monika Vengrínová Rôzne

Veterány i najnovšie modely Mercedesu: Bude to pastva pre oči, vieme kedy a kde

Nádherné veterány v spojení s nablýskanými najnovšími modelmi značky Mercedes-Benz. Takéto unikátne spojenie môžete vidieť len raz v roku. Tento raz si to majitelia špičkovej značky namieria do Vysokých Tatier, a to už tento víkend. Pozrite si miesta, kde ich zaručene stretnete.

Ilustračný obrázok k článku Veterány i najnovšie modely Mercedesu: Bude to pastva pre oči, vieme kedy a kde
Zdroj: Dnes24.sk

Ďalší ročník „Mercedes-Benz Tour“ majiteľov áut tejto značky, sa bude konať vo Vysokých Tatrách, a to 11.až 15.septembra, pričom oficiálna časť tour bude 12.až 14.septembra. Práve v týchto dňoch budete mať šancu nablýskané tátoše vidieť aj vy. A zaručene to bude pastva pre oči.

„Tak, ako aj počas predchádzajúcich ročníkov, aj toto stretnutie je určené všetkým majiteľom a priaznivcom vozidiel značky Mercedes-Benz bez rozdielu veku a vyhotovenia vozidla, čiže tak pre oldtimery, ako aj pre youngtimery všetkých typových vyhotovení“ objasnil jeden z organizátorov zrazu Jozef Ertel.

Oficiálny štart tour je v sobotu 13.septembra o 9.00 hodine pred Hotelom Sorea Hutník v Tatranských Matliaroch, odkiaľ sa autíčka vydajú na cestu do Pienin, pričom na trase čakajú súťažiacich zaujímavé úlohy. Program bude pokračovať v nedeľu 14.septembra tradičnou spanilou jazdou, tento raz cez Vysoké Tatry, kde sa s krásnymi Mercedesmi s panorámou štítov našich veľhôr môžete odfotiť aj vy. Nedeľná trasa povedie spred Hotela Sorea Hutník v Tatranských Matliaroch, pričom štart je o 10.00 hodine. Pokračovať sa bude tatranskou magistrálou cez Tatranskú Lomnicu, Tatranskú Lesnú, Starý Smokovec, Nový Smokovec, Tatranské Zruby, Tatranskú Polianku, Novú Polianku a Vyšné Hágy s cieľom na Štrbskom Plese. Tu budú autá odstavené na centrálnom parkovisku pri autobusovej stanici zhruba dve hodiny približne od 11.00 do 13.00 hodiny, v závislosti od počasia.

Trasa TOUR 2014, 13.september, Vysoké Tatry – Pieniny

Štart 9:00 Tatranské Matliare, Hotel Sorea Hutník
Spišská Belá
Slovenská Ves
Reľov
Spišské Hanušovce
Matiašovce
Spišská Stará Ves
Majere
Červený Kláštor, Penzión Pltník

Od 15.00 Červený Kláštor, Penzión Pltník
Majere
Spišská Stará Ves
Matiašovce
Spišské Hanušovce
Veľká Franková
Osturňa
Ždiar
Tatranská Kotlina
Cieľ: Tatranské Matliare, Hotel Sorea Hutník

MB Tour 2014
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM