Pavol Hrabovský Rôzne

Vianočné mestečko, vežový koncert aj domáci festival: TOP akcie na adventný víkend v Poprade

Prvý adventný víkend je tu a opäť sme si pre vás pripravili výber toho najlepšieho čo vás čaká. Bude to vychádzka do divadla, zohriatie pri punči alebo fandenie na hokeji? Inšpirujte sa naším redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné mestečko, vežový koncert aj domáci festival: TOP akcie na adventný víkend v Poprade
Zdroj: TASR

Snehová vločka 2019

30. novembra o 15:00 hod., Kino Tatran

V Poprade sa uskutoční už 4. ročník obľúbeného skialpového festivalu. Čaká vás bohatý program plný zaujímavých filmových projektov a prezentácie osobností zo skialpového sveta. Okrem toho je pre vás pripravený chutný catering zaujímavá tombola a prezentácia toho najnovšieho vybavenia pre skialp a zjazdové lyžovanie.

O lakomej Barbore

1. decembra o 10:00 hod., Dom Kultúry

Lakomosť nie je cnosť, to predsa platí vždy. Divadlo Ofina Ružomberok vám predstaví príbeh so silným morálnym posolstvom, zaujímavým dejom, no predovšetkým s kvalitným hereckým výkonom. Zamyslite sa aj vy a vychutnajte si predstavenie, ktoré je vhodné pre všetky vekové kategórie.

HK Poprad – MHk 32 Liptovský Mikuláš

1. decembra o 17:00, Zimný štadión Poprad

Kamzíci v dobrej forme očakávajú celok z Liptovského Mikuláša, ktorý sa po troch prehrách dočkal víťazstva. Podarí sa domácim natiahnuť sériu víťazstiev na štyri? Príďte podporiť načich chlapcov už túto adventnú nedeľu.

Vianočné mestečko

1. decembra o 18:00 hod., Námestie sv. Egídia

Mesto Poprad vás pozýva na slávnostné posvätenie adventného venca, pri príležitosti sviatku – prvej adventnej nedele. Zohrejte sa v príjemnej predvianočnej atmosfére pri horúcom punči a vychutnáte si každoročné Vianočné mestečko, priamo na popradskom námestí.

1. adventný vežový koncert

1. decembra o 18:30 hod., Námestie sv, Egídia

Spoločne s rozsvietením 1. adventného svetla, odznie na popradskom námestí 1. vežový koncert. Jedinečné predstavenie v podaní zoskupenia DH Tatramat Matejovce.

Ako to vyzeralo na pristáti Anjela v Poprade si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

OBRAZOM: Anjel nad Popradom
13
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM