Peter Handzuš Hokej

Vianočné trhy sa začínajú už v sobotu. Svoj stánok tam budú mať aj popradskí hokejisti

Svoj stánok bude mať na tradičnom vianočnom jarmoku v Poprade aj HK Poprad. Kamzíci budú okrem šírenia dobrej nálady ľuďom podávať varené víno, pripravené podľa špeciálneho receptu. Predávať sa bude aj maskot klubu - plyšový kamzík. Finančný výťažok z tejto charitatívnej akcie poputuje chorým deťom.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy sa začínajú už v sobotu. Svoj stánok tam budú mať aj popradskí hokejisti
Foto: Katarína Oravská

Už v sobotu 14. decembra o 10.00 h začne na Námestí sv. Egídia 11. ročník Tradičného vianočného jarmoku ľudovo-umeleckej výroby spojený s pečením tradičných medovníčkov či oplátok spojený s ukážkami ľudových remesiel a vianočných tradícií.

Svoj stánok tentoraz na námestí pri fontáne, kde sa budú predávať vianočné pstruhy a kapre, rozložia aj popradskí kamzíci. Počas celej soboty budú z bieleho i červeného vína variť tradičný vianočný nápoj na zahriatie. Postupne sa v stánku HK Poprad pri obsluhovaní a predávaní maskota klubu vystriedajú viacerí hokejisti.

Výťažok z predaja nápoja na „zahriatie“ pôjde chorým deťom, ktoré najviac potrebujú pomoc, a to nielen finančnú. Príďte v sobotu na vianočné trhy do centra Popradu a pristavte sa na kus „reči“ a podpis pri stánku popradských hokejistov a prispejte svojou troškou ku kúzelnej atmosfére najkrajších sviatkov roka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM