Simona Ivančáková Kultúra

Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Desať super tipov pre Popradčanov

Víkend už klope na dvere, je preto najvyšší čas sa rozhodnúť, ako ho strávite. Nemusíte ho presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. V Poprade a okolí sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité. Tu je desať tipov, kam si môžete cez dni voľna v našom meste vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Desať super tipov pre Popradčanov
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

Lopuška Cup 2016

16. januára 2016, o 10:00 hod., Lopušná dolina, Svit

Príďte si zasúťažiť o Putovný pohár Lopušnej doline. Preteká sa podľa platných pravidiel lyžiarskych pretekov a súťažného poriadku Slovenskej lyžiarskej asociácie. Keď viete dobre lyžovať a trúfate si zvíťaziť v jednokolových pretekoch v obrovskom slalome, tak sa pripojte.

Tatras Talent Cup

16. januára 2016, o 17:00 hod., Dom kultúry, Poprad

Výber slovenských finalistov Tatras Talent Cup 2015 sa predstaví na slávnostnom galavečeri v Poprade. Tešiť sa môžete na tanečné, spevácke a hudobné vystúpenia, ale aj na divadlo. Vstup na podujatie je voľný.

Zimná bežecká séria

16. januára 2016, o 16:30 hod., Tatranská Lomnica

Skialpinisti, bežci na lyžiach, ale aj bežci si prídu na svoje. Už túto sobotu sa koná 5. ročník tatranského nočného skialpinistických a bežeckých pretekov pre verejnosť. Beh po tme si užijete za svetla čeloviek.

BK Iskra Svit – Eucos Levickí Patrioti

16. januára 2016, o 18:00 hod., Iskra aréna, Svit

Fanúšikovia dobrého basketbalu si prídu na svoje na basketbale vo Svite. Podporte basketbalistov zo Svitu a dopajte im pravú domácu atmosféru, na ktorú budú dlho spomínať.

We love elektro@House

16. januára 2016, o 21:00 hod., Surprise City Club, Poprad

Keď sa chcete počas víkendu zabaviť a užiť si dobrú hudbu, tak si to namierte na diskotéku v Poprade. Prichádza edícia elektronickej house music, ktorá vládne v tanečnom svete. V klube sa premiérovo predstaví DJ Emtydeei.

S Elánom do nového roka

17. januára 2016, o 10:00 hod., Dom kultúry, Poprad

Deti zo Súkromnej materskej školy Stella z Popradu prenesú malých aj veľkých cez rozprávku „O dvanástich mesiačikoch“ priestorom času, dobra, pomoci a lásky. Zavítajte do kultúrneho stánku v meste aj vy spolu so svojimi deťmi a potešte sa z rozprávky.

Koncert Východňarske trio

17. januára 2016, o 16:00 hod., Ľadový dóm, Hrebienok

Zavítajte v nedeľu do Tatranského ľadového dómu na Hrebienku a užite si jedinečný koncert. Najkrajšie východniarske pesničky vpodaní výborných folklóristov zo Šariša sa vám zaručene budú páčiť.

HK Poprad – MsHK DOXXbet Žilina

17. januára 2016, o 16:30 hod., Zimný štadión, Poprad

Príďte a podporte popradských hokejistov na nedeľnom domácom zápase proti žilinským „vlkom“. Zápas na domácom ľade sa začína skôr, pretože tento duel bude vysielaný aj v televízii. Tak neváhajte a skočte podporiť svojimi hlasivkami popradských „kamzíkov“.

Divadelné predstavenie Kapustnica

17. januára 2016, o 18:00 hod., Divadelná sála Poprad – Spišská Sobota

V divadelnej sále v Spišskej Sobote sa počas fašiangov bude konať každú nedeľu divadelné predstavenie. A hneď prvé bude patriť popradskému divadlu Commedia. Pre účastníkov si pripravili známe divadelné predstavenie Kapustnica, ktoré malo premiéru ešte začiatkom roka 2008. Zabavte sa pri známom popradskom predstavení.

FC K_CORP Poprad – FK TIPOS Prešov

17. januára 216, o 19:00 hod., Aréna Poprad

Zavítajte do popradskej športovej haly a príďte podporiť popradských futsalistov na domácom zápase proti mužstvu Prešova. Určite sa potešia vašej návšteve a diváckej kulise, ktorú im na zápase vytvoríte.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM