Pavol Krupka Rôzne

Víkend v Poprade bude venovaný deťom

Tohtoročný Medzinárodný deň detí si v našom meste pripomenieme pestrou ponukou zábavných, kultúrnych a športových podujatí, venovaných najmenším Popradčanom. Programy pre deti sú pripravené nielen na piatok, ale aj na celý víkend.

[size=14][color=#cc3333]­Mesto pripravilo pestrý program[/color][/si­ze] Hlavným miestom mestských osláv bude v sobotu 2. júna Námestie sv. Egídia, na ktorom sa uskutoční celodenný program s názvom Poprad deťom. Divadelné, tanečné a hudobné vystúpenia zavŕši večerné veľkoplošné filmové premietanie. Už na piatok je však v priestoroch ZUŠ na Štefánikovej ulici pripravené tvorivé stretnutie s umením pod názvom Farebný svet detí. V nedeľu sa v blízkosti Arény Poprad stretnú deti i skúsenejší „psíčkari“ so svojimi miláčikmi, aby všetkým predviedli cvičenia plné rýchlosti a obratnosti.

[size=14][color=#cc3333]­Múzeum ponúka stretnutie s bocianom, v galérii budú vznikať originálne portréty[/color][/si­ze] Podtatranské múzeum v Poprade v piatok otvára novú výstavu s názvom Aha deti, čo to letí, venovanú nášmu najznámejšiemu operencovi – bocianovi bielemu. Pri príležitosti dňa detí je počas nasledujúceho víkendu vstupné do múzea pre rodiny s deťmi zdarma. Aj Tatranská galéria piatok 1. júna venuje deťom, ich pedagógom a rodičom. Už od dopoludnia sa môžu inšpirovať výstavami a vytvoriť si originálny portrét.

[size=14][color=#cc3333]­Deň detí v popradskom MAX-e už vo štvrtok[/color][/si­ze] V najväčšom popradskom nákupnom centre je na štvrtokové popoludnie pripravený program, ktorý sľubuje veľa smiechu, zábavy a kúziel. Vystúpi klaun Adyno, kúzelník Róbert Fox či „superstarista“ Martin Harich.

[size=14][color=#cc3333]­Aquacity pripravilo Oskarovský deň detí[/color][/size] Popradský akvapark pripravil na 1. júna rôzne aktivity a hry pre deti, vrátane detskej diskotéky na zábavné pesničky s maskotom Oscarom. Nechýbať bude večerná 3D laserová šou. Deti do 15 rokov majú na tento deň vstupné so zľavou.

Podrobnosti o víkendovom programe sa dozviete vo fotogalérii.

Poprad24 Foto: Pavol Krupka/webstránky organizátorov

mddPoprad-akcie
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM