Martin Sýkora Správy

Vo štvrtok veľké dopravné obmedzenia v Poprade: Pripravte sa na kolóny a skomplikovaný prejazd mestom

Vo štvrtok prejdú cez podtatranskú metropolu cyklisti v rámci pretekov Okolo Slovenska. Z toho dôvodu bude doprava v meste obmedzená.

Ilustračný obrázok k článku Vo štvrtok veľké dopravné obmedzenia v Poprade: Pripravte sa na kolóny a skomplikovaný prejazd mestom
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Nejde iba o malé obmedzenia. Pre zabezpečenie plynulosti prejazdu cyklistov a servisných vozov ako aj z dôvodu zaistenia bezpečnosti pretekárov i divákov sa cez centrum ľahko nedostanete.

„Vo štvrtok 9.6.2016 v čase od 15:00 budú kvôli prejazdu pelotónu cyklistických pretekov Okolo Slovenska uzavreté v Poprade cesty na trase Kvetnica (I/66) > veľká kruhová križovatka Poprad > malá kruhová križovatka, Partizánska ul. > Ulica slovenského odboja > cesta III/3080, Poprad – Veľká > výjazd smer Veľký Slavkov,“ informoval komunikačný manažér Mesta Poprad Marián Galajda.

Cesty budú uzavreté až do prejazdu posledného vozidla kolóny. O bezpečnosť pretekárov a zabezpečenie trasy sa postarajú dopravní policajti, ktorých pokyny je nutné rešpektovať.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM