Peter Handzuš Iné športy

Vo Veľkej Lomnici sa strieľalo

Hokejisti HC LEV vymenili hokejky za zbrane. Vo "firemnom" biatlone si zmerali sily s realizačným tímom a manažmentom klubu.

Deň po poslednom zápase premiérovej sezóny HC LEV Poprad sa takmer kompletný tím zišiel v areáli golfového hriska vo Veľkej Lomnici. Team manager Jaroslav Zídek tu pre nich zorganizoval „firemný“ pretek v biatlone. Všetci najprv absolvovali dvojkilometrový okruh na bežkách a potom si zmerali sily v streľbe zo vzduchovky.

Po náročnej sezóne prichádza čas na uvoľnenie. To veľmi dobre vie aj Jaroslav Zídek, ktorý je otcom celého nápadu. „Nie je dôležité, kto dnes vyhrá,“ usmieval sa bývalý agent Jaromíra Jágra." Ide tu o jednu vec a to je teambuilding," do­dal.

Celej akcii prialo aj počasie. Teploty tesne pod bodom mrazu a obloha bez mráčika vytvorili ideálne podmienky pre pretek. „Všetko hodnotím veľmi pozitívne. Za pomoc s organizáciou ďakujem hlavne Majke. Celé sme to robili pre tento skvelý tím, ktorý si to rozhodne zaslúžil,“ pochvaľoval si Zídek.

Napriek tomu, že podľa slov team managera nie je dôležité, kto zvíťazil, jedného šampióna pretek predsa len mal. Rastislav Špirko vyhral kategóriu „umelecký dojem“. Do špeciálne upravenej stopy vybehol v profesionálnom elastickom úbore, čím veľmi dobre pobavil všetkých prítomných. Za zmienku stojí aj westernový postoj Rudolfa Hunu pri streľbe.

Obete hlásené neboli :-)

Zdroj: hclev.eu Foto: hclev.eu Video: Poprad24 a hclev.eu

Vo Veľkej Lomnici sa strieľalo
1
Galéria
biatlon_lev
23
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM