Monika Vengrínová Krimi

Vodič s octaviou zišiel mimo cestu a narazil do zaparkovaných áut: Toľkoto nafúkal pred policajtmi!

Vodič (49) na Škode Octavia podľa polície zišiel mimo vozovky a následne nabúral do zaparkovaných vozidiel. Policajti mužovi dali na mieste fúkať, takto to dopadlo...

Ilustračný obrázok k článku Vodič s octaviou zišiel mimo cestu a narazil do zaparkovaných áut: Toľkoto nafúkal pred policajtmi!

K nehode došlo v stredu len pár minút pred desiatou hodinou dopoludnia. „Kežmarčan (49), ako vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia, pri prejazde miernej pravotočivej zákruty zišiel s vozidlom mimo cestu, pričom narazil do zaparkovaných vozidiel,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že vodič pri tejto nehode poškodil ďalšie tri autá, na ktorých spôsobil škodu vo výške štyritisíc eur. Na svojom aute, podľa policajnej hovorkyne, spôsobil škodu päťsto eur.

„Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, pri ktorej mu bola nameraná hodnota takmer 1,7 promile,“ uviedla Migaľová a dodala, že na základe uvedených skutočností bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplvyom návykovej látky. Stíhaný je na slobode, pričom prípad vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM