Peter Handzuš Rôzne

Vráťme Poprad ľuďom

Poprad je náš domov. Viac ako adresa na ktorej bývame.

Chcete sa stále iba prizerať tomu, čo sa tu deje? Vadí vám, ako sa zneužívajú mestské médiá a ako sa Poprad bezohľadne zahusťuje? Je čas na zmenu!

Poprad potrebuje postaviť do svojho čela tím kompetentných ľudí, nie jedného človeka, ktorý rozhoduje podľa svojich vlastných záujmov. So svojim tímom chcem vytvoriť podmienky na to, aby sme sa všetci mohli cítiť v Poprade spokojne a bezpečne. Chceme v našom meste vytvoriť také podmienky pre život, aby sme mohli byť všetci právom hrdí na náš Poprad.

Za dôležité považujem, aby boli všetky zmluvy a rozhodnutia prístupné všetkým občanom, pretože je dôležité, aby občania mohli kontrolovať tých, ktorých volili. Uvedomujem si, ako je dôležité riešiť prevenciu a ochranu pred povodňami v mestských častiach Západ a Matejovciach, lebo v tomto sa doteraz neurobilo nič. Ako primátor chcem počúvať vaše názory, aby sme spolu menili Poprad na lepšie miesto pre život. Je potrebné znovu oživiť centrum mesta, aby sa stalo súčasne centrom spoločenského života. Popri hokeji musíme dať priestor pre rozvoj aj priaznivcom menšinových šprtov.

Popradčania, vráťme mesto ľuďom!

Ing. Milan Baran

pp_1116_baran
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM