Tlačové správy

Všetky deti do Forumu

V OC Forum Poprad vystúpi Tárajko a Popletajka.

Ilustračný obrázok k článku Všetky deti do Forumu
Zdroj: Dnes24.sk

OC Forum nazabudlo na najmeších ani na ich sviatok a na Medzinárodný deň detí pripravilo pre malých Popradčanov veľkú oslavu. Program začne už o 10.hodine Pokusom o vytvorenie rekordu v počte tancujúcich detí organizovanom v spolupráci s mestom Poprad. „Do Forumu by mali zavítať deti z popradských materských škôl, ale radi privítame v našom centre aj okolité škôlky,“ uviedla riaditeľka OC Forum Zuzana Maliková. Deťom bude počas pokusu o rekord hrať do tanca obľúbený UJO Ľubo, a to až do 12.hodiny.

Program bude pokračovať až do večera. Od 14.hodiny to budú zábavné súťaže a atrakcie s animátormi a o dve hodiny neskôr budú materské školy súťažiť o najlepší program. O tom, ktorá škôlka vyhrá rozhodnú návštevníci centra prostredníctvom hlasovania, ktoré sa spustí hneď po programe škôlkarov.

Najväčším lákadlom dňa a zároveň odmenou pre všetky deti bude vystúpenie obľúbenej dvojice Tárajko a Popletajka s predstavením Z rozprávky do rozprávky už aj s novými kamarátmi – Patom a Matom a Scooby Doo a Hello Kitty so začiatkom o 17.hodine. Práve od nich si prevezme odmenu aj škôlka s najlepším programom a na prázdno neobídu ani tí, ktorí sa zapoja do hlasovania. Po predstavní sa budú môcť deti vyfotiť s hlavnými predstaviteľmi a ich maskotmi. „O deťoch je známe, že majú rady sladké, preto sme pre nich pripravili aj cukrovú vatu, ktorá sa bude rozdávať. Verím, že náš program deti zaujme, že príjmu pozvanie a prídu spolu s rodičmi osláviť svoj sviatok k nám do centra,“ dodáva riaditeľka.

Podujatie spestrí svojou ponukou aj detský kútik Time OUT na treťom poschodí v ktorom pripravili pre malých návštevníkov maľovanie na tvár a pri každom vstupe aj sladké prekvapenie.

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Všetky deti do Forumu: V OC Forum Poprad vystúpi Tárajko a Popletajka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM