Krimi

Vyhrážal sa jej, že ju zabije: Muž zo Starej Ľubovne chcel manželke tiež vyškriabať oko!

Muž vzal z kuchyne nôž a kričal na manželku, že ju zabije a vyhodí ju z domu. Mimoriadne agresívne správanie vzbudilo u ženy strach o život.

Ilustračný obrázok k článku Vyhrážal sa jej, že ju zabije: Muž zo Starej Ľubovne chcel manželke tiež vyškriabať oko!
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Z trestného činu nebezpečné vyhrážanie bolo vznesené obvinenie 74-ročnému mužovi žijúcemu v jednej z obcí v okrese Stará Ľubovňa. Dnes24.sk o tom informovala Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

„Jeho neospravedlniteľné a neakceptovateľné správanie v piatok 07.07.2023 v ro­dinnom dome kde býva so svojou manželkou presiahlo všetky hranice,“ spresnila hovorkyňa.

Chcel vyškriabať oko

Medzi manželmi došlo podľa jej slov k hádke, ktorá vyústila až do fyzického útoku muža voči žene.

„Chytil ju okolo krku, dusil ju a neustále sa jej vyhrážal zabitím. Muž sa snažil žene vyškriabať oko, pričom ju poškrabal na tvári. Neskôr vzal z kuchyne nôž a kričal na manželku, že ju zabije a vyhodí ju z domu,“ vysvetlila ďalej Ligdayová.

Mimoriadne agresívne správanie podľa jej slov vzbudilo u ženy strach o svoj život, bála sa, že muž svoje vyhrážky aj uskutoční.

„Polícia agresora zadržala a umiestnila do cely policajného zaistenia. Povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Podolínci bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatia obvineného muža do väzby,“ dodala na záver hovorkyňa.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM