Tlačové správy

Vyrazte do Tatier pripravení: Miesto v Poprade, kde nájdete všetko potrebné pod jednou strechou

Tohtoročným prekvapením je rozhodne skorá snehová nádielka. Prekvapila nielen ľudí, ale aj prevádzkovateľov zimných stredísk, ktorí už v týchto dňoch vítajú návštevníkov a lákajú na prvé tohtoročné lyžovanie v Tatrách.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte do Tatier pripravení: Miesto v Poprade, kde nájdete všetko potrebné pod jednou strechou
17
Galéria
Zdroj: PR

Nezabudnite na to správne oblečenie

Zima i napriek tomu, že je očarujúca, je potrebné sa pred ňou chrániť a teplo obliekať. Zima na svahoch môže znepríjemniť vašu návštevu v horách. Aby sme si to zhrnuli, tak lyžiarské nohavice a bunda, čiapka, rukavice a poprípade šál je absolútny základ.

Lyže alebo snowboard

Je na vás, či ste vášnivý lyžiar alebo preferujete jazdu na doske. Všetci sa jednoznačne zhodneme, že na zimu sme sa všetci tešili. Kúpa kvalitného športového vybavenia je kľúčovým prvkom pre bezpečnosť. Ako však nakúpiť, aby netrpela ani naša peňaženka?

Zdroj: PR

Lyžiarska obuv

Pohodlie, teplo a držanie. Toto sú tri základné elementy, o ktoré sa opierame pri výbere tej správnej obuvi. Nekvalitná a predovšetkým stará obuv stráca časom svoje vlastnosti a tak sa na svahu vystavujete vážnemu nebezpečenstvu.

Chráňte seba aj svojich blízkych

Bez prilby zbytočne riskujete. Pamätajte, že na hory ste sa prišli predovšetkým zabaviť. Prípadne úrazy vám môžu znepríjemniť váš oddych. V súčasnosti ponuka prilieb je natoľko rozmanitá, že si vyberie naozaj každý. Zaujmú svojím dizajnom alebo aj pohodlnosťou.

Zdroj: PR

Vedeli ste že, v R2 sport nájdete široký sortiment športového vybavenia na svah, oblečenie, prilby za naozaj výhodné ceny? Presvedčte sa sami a navštívte tento obchod na Hraničnej 4480 v Poprade, kde vám aj ochotne poradia. V ponuke aj kvalitný SKI SERVIS!

Otváracie hodine cez vianočné sviatky 2017:

Sobota 23.12.2017 od 9:30 do 13:00,
24–25.12.2017 ZAT­VORENÉ
Utorok 26.12.2017 od 9:30 do 13:00
31.12.2017–1.1.2018 2017 Z­atvorené
Medzi sviatkami bude predajňa otvorená v klasických otváracích hodinách

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Vyrazte do Tatier pripravení
17
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM