Komunálne voľby

Vyše 25 rokov pôsobí v polícii: Na primátora Vysokých Tatier kandiduje aj Štefaňák

Okrem neho už skôr oficiálne ohlásil kandidatúru Alexander Gálfy, primátorom Vysokých Tatier chcú byť aj ďalší traja adepti.

Ilustračný obrázok k článku Vyše 25 rokov pôsobí v polícii: Na primátora Vysokých Tatier kandiduje aj Štefaňák
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Primátorom Vysokých Tatier chce byť aj Jozef Štefaňák, svoju kandidatúru ohlásil prostredníctvom mailu. Jeho cieľom je vytvoriť zdravé, moderné a bezpečné mesto.

„V posledných rokoch som strávil veľa času rozhovormi s odborníkmi na územnú samosprávu. Vysoké Tatry disponujú potenciálom úspešných, múdrych a vzdelaných ľudí. Rozhovory viedli k pomenovaniu mnohých riešení, ale i premárnených príležitostí. Od znižovania byrokratickej a ekonomickej záťaže obyvateľov pri každodennom kontakte s mestským úradom, až po stanovenie transparentných podmienok pri nakladaní s majetkom mesta,“ uviedol Štefaňák.

Pôsobí v polícii

Tvrdí, že disponuje detailnou znalosťou mesta a mestského úradu a pozná možnosti a riešenia problémov, ktoré obyvateľov trápia.

„Spolu s občianskou a odbornou participáciou chcem mesto rýchlejšie posunúť vpred, viesť ho k úspechom a rozvíjať ho,“ dodáva Štefaňák, ktorý 27 rokov pôsobí v tamojšej mestskej polícii.

O hlasy voličov v jesenných komunálnych voľbách sa bude uchádzať ako nezávislý kandidát. Okrem neho už skôr oficiálne ohlásil kandidatúru Alexander Gálfy, primátorom Vysokých Tatier chcú byť aj ďalší traja adepti.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM