Správy

Výsledky rokovania poslancov: Mesto má nového viceprimátora, bufet na kúpalisku nebude

Pôjde už o piatu sezónu kúpaliska, minulý rok ho navštívilo takmer 13-tisíc ľudí. Podľa kežmarskej radnice sa tým ohrozilo jeho sprevádzkovanie.

Ilustračný obrázok k článku Výsledky rokovania poslancov: Mesto má nového viceprimátora, bufet na kúpalisku nebude
Zdroj: Dnes24.sk

Mestské zastupiteľstvo pre šiestich poskytovateľov zdravotnej starostlivosti schválilo prenájom priestorov v novom Centre integrovanej zdravotnej starostlivosti (CIZS) v Kežmarku.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

„Hlavným cieľom novej polikliniky je poskytovanie komplexnej zdravotnej starostlivosti a jej sprístupnenie pre ľudí na jednom mieste zohľadňujúc spádovosť regiónu a dostupnosť služieb,“ uviedol primátor mesta Ján Ferenčák. V najbližšej dobe je podľa neho v pláne slávnostné otvorenie CIZS spojené s prehliadkou priestorov.

Bez bufetu

Ako informovala radnica, do Kežmarku tak prídu lekári so špecializáciou – všeobecná zdravotná starostlivosť pre deti a dorast, oftalmológia, otorinolaryngo­lógia, radiológia, ako aj dvaja odborníci na vnútorné lekárstvo.

MsZ na piatkovom zasadnutí 6. 5. zároveň neschválilo možnosť prenájmu bufetu na mestskom letnom kúpalisku, čím podľa radnice ohrozilo jeho sprevádzkovanie.

Pôjde už o piatu sezónu kúpaliska. Minulý rok ho navštívilo takmer 13-tisíc ľudí.

Celkovo bolo otvorené 50 dní a zatvorené 12 dní pre nepriaznivé počasie. V úvode zasadania primátor predstavil Jozefa Matiu ako nového viceprimátora mes­ta.

ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM