Monika Vengrínová Rôzne

Výstava stavebníctva a bývania opäť v Poprade. Tento rok aj s účasťou Poprad24

Výstavné trhy začínajú prvým dňom. Od dnes až do nedele bude prebiehať už 14. ročník celoslovenskej výstavy stavebníctva a bývania Tatra Expo. Výstava s medzinárodnou účasťou sa koná v popradskej aréne a okrem vystavujúcich tu nájdete aj stánok Poprad24.

Ilustračný obrázok k článku Výstava stavebníctva a bývania opäť v Poprade. Tento rok aj s účasťou Poprad24
Zdroj: Dnes24.sk

Tatra Expo sa uskutočňuje pod záštitou primátora mesta Poprad Antona Danka a predsedu Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory Petra Mihóka. Návštevníci sa môžu tešiť na 98 vystavovateľov z celého Slovenska, Českej republiky, Maďarska i Poľska.

Tematicky sa zameriava na šesť okruhov týkajúcich sa bývania, stavebníctva a pridružených oblastí. Tatra-con ako podtatranské fórum podnikateľov, či Postav dom, kde sa predstavia vystavovatelia v oblasti stavebníctva, stavebných materiálov, strojov a technológií, ale i TZB.

Nechýba ani interiér a to konkrétne nábytok, interiérové a bytové doplnky a tiež bytový textil v tematickom okruhu Domov a vkus. Na svoje si tiež prídu ženy v časti Domov a žena, kde sa dámy môžu tešiť na vystavené domáce potreby, kozmetiku, módu a textil.

V kategórii Dvor a záhrada majú záhradkári možnosť popozerať si najnovšie trendy v okrasných drevinách, záhradných doplnkoch, architektúre, či technike. A najmä muži si prídu na svoje na popradskom autosalóne Auto-paráda, kde nájdu vystavené automobily a motocykle.

Novinkou na tohtoročnej Tatra Expo je stánok portálu Poprad24, v ktorom radi privítame našich súčasných i budúcich čitateľov. Samozrejmosťou bude reportáž priamo z miesta konania výstavy. Všetci ste srdečne vítaní!

Tatra Expo
22
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM