Pavol Hrabovský Rôzne

Zábavná talkshow, príchod Anjela a začiatok adventu: TOP udalosti na tento týždeň v Poprade

December už klope na dvere a okrem ranných mrazov a tuhej zimy sa blíži aj začiatok adventného obdobia. Neostávajte len v teple domova a užite si svoj voľný čas v obklopení akcií, ktoré sme pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Zábavná talkshow, príchod Anjela a začiatok adventu: TOP udalosti na tento týždeň v Poprade
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Katarína Mayer a Gabriela Teplická v Tatranskej galérií

27. novembra o 17:30 hod., Tatranská galéria

Krst novej knihy Kataríny Mayer – Sama za seba, v spojení s jedinečnou pop-up výstavou dokumentárnej série fotografií Gabriely Teplickej s názvom: Sila detstva. Večerom sprevádza mentorka ambicióznych žien Tereza Rothová, zatiaľ čo sa ako hudobný hosť predstaví Zbyňo Džadoň.

O koliesko viac

27. novembra o 19:00 hod., New Chicago

Pripravte sa na nový formát talkshow, ktorú ste ešte nezažili. Bekim, v úlohe moderátora, privíta ako hostí najlepších slovenských lektorov, trénerov a známe osobnosti z prostredia športu, umenia a vzdelávania. Svoje talenty predvedú priamo pred publikom a nezabudnú dodať ani rôzne príhody. Pripravte sa na inváziu zaujímavých intelektuálov, energických športovcov a šialených umelcov.

Prílet Anjela

29. novembra o 10:00 hod, hlavný kruhový objazd – Poprad centrum

Tak ako každý rok aj počas týchto Vianoc sa bude Poprad pýšiť jednou z najkrajších výzdob, z pomedzi slovenských miest. K našej výzdobe neodmysliteľne patria aj dominanty – ako práve anjel na kruhovom objazde, ktorý sem doletí už tento piatok.

Snehová vločka 2019

30. novembra o 15:00 hod., Kino Tatran

V Poprade sa uskutoční už 4. ročník obľúbeného skialpového festivalu. Organizátori si pre vás pripravili bohatý program v podobe prezentácií, tradičných aj netradičných, skialpových oblastí – to všetko prostredníctvom fotiek a videí. Rovnako vás prevedú aj zaujímavými lokáciami ako je Pamír, Čile, či Kaukaz. Postarané je aj o catering, ktorý si vychutnáte vo festivalovom bufete a v bohatej tombole na vás čakajú rôzne ceny. Chýbať nebude ani prezentácia skialpovej výbavy, pre ostrieľaných veteránov alebo začínajúcich nadšencov.

O lakomej Barbore

1. decembra o 10:00 hod., Dom Kultúry

Divadelné predstavenie, v podaní Divadla Ofina Ružomberok, vás zavedie príbehom s morálnym posolstvom, napínavým dejom a kvalitným hereckým výkonom – to všetko dáva jasne najavo, že lakomosť nie je cnosť. Predstavenie, ktoré je vhodné pre všetky vekové kategórie si môžete vychutnať už túto nedeľu.

Vianočné mestečko

1. decembra o 18:00 hod., Námestie sv. Egídia

Mesto Poprad vás pozýva na slávnostné posvätenie adventného venca, pri príležitosti sviatku – prvej adventnej nedele. Okrem toho sa zahrejete pri horúcom punči a vychutnáte si každoročné Vianočné mestečko, priamo na popradskom námestí.

Do Popradu čoskoro príde Vianočný jarmok. Ako to vyzeralo v predošlom ročníku si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Vianočný jarmok v Poprade
26
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM