Peter Handzuš Krimi

Záhadný muž s bradou a erotickým časopisom. Policajti riešia ťažký oriešok

Policajti zo Svitu kontrolovali na sídlisku v Tatranskej Štrbe pri miestnom bare neznámeho muža. Bezdomovec nevie hodnoverne preukázať svoju totožnosť, nemá pri sebe doklad totožnosti, ani iné doklady, ktoré by ho identifikovali.

Ilustračný obrázok k článku Záhadný muž s bradou a erotickým časopisom. Policajti riešia ťažký oriešok
Zdroj: Dnes24.sk

Neznámy muž uviedol, že sa volá Karol Merinčiak, že je narodený dňa 18.2.1953 v Ša­rišských Michaľanoch. „Vykonanou lustráciou v policajných evidenciách sa však totožnosť nepotvrdila a doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa muža nepodarilo stotožniť,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Muž má okolo 55 rokov. Je 168 cm vysoký, štíhlej postavy. Má modro-šedé oči, sivé vlasy, prešedivenú bradu a kolmé čelo. Hovorí plynule slovensky. Na sebe mal čierne rifle, čierne tričko a obuté kanady.

Pri sebe mal muž časopis LEO, igelitové a látkové tašky, biely hrebeň, čierne látkové vrecko, reflexný pásik na ruku, červený vreckový nožík, 3 tužkové batérie, fajku, čiernu potrhanú bundu, kovové hodinky striebornej farby, veľkonočný parfum, látkovú jahodu a šnúrky do topánok.

Toho času sa muž zdržiava v Tatranskej Štrbe a jej okolí, kde žije ako bezdomovec.

Akékoľvek poznatky k mužovi neznámej totožnosti oznámte osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Poprade, t.č. 0961 89 3370, prípadne na najbližší útvar PZ alebo na známe t.č. 158.

Foto: Polícia

Bezdomovec nemá doklady
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM