Peter Handzuš Iné športy

Zahrajte si golf zadarmo. Na ihrisku vo Veľkej Lomnici

Počas Národného dňa golfu ihriská sprístupnia svoje akadémie s inštruktormi golfu, ktorí ochotne a bezplatne umožnia vyskúšať si golfovú hru. Dozviete sa základné informácie o hre ako takej, o ponuke golfových škôl, prázdninovej golfovej škole či táb

V nedeľu 17. júna od 10:00 do 16:00 bude v golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici „Deň otvorených dverí“ pri príležitosti prvého oficiálneho Národného dňa golfu pod záštitou manželky prezidenta SR Silvie Gašparovičovej v spolupráci so Slovenskou golfovou asociáciou.

Hlavným cieľom podujatia, ktoré bude v tento deň takmer na desiatke golfových ihrísk na Slovensku, je priblížiť golfovú hru širokej verejnosti, prezentovať golf a aktivity v kluboch v regiónoch a hľadanie ciet na prelomenie všeobecného názoru, že golf je iba hra pre vyvolených.

„Záujemcom zapožičiame golfové palice a košík golfových loptičiek, koré odpália pod dohľadom skúsených golfových trénerov z krytého odpaliska,“ informovala o podujatí Danka Velecká z golfového rezortu Black Stork. Podmienkou je však registrácia vopred na golfovej recepcii, pretože počet miest je limitovaný.

Poprad24 Foto: Black Stork

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM