Monika Vengrínová Krimi

Železničné nešťastie medzi Popradom a Vydrníkom: Muža (†48) zrazil vlak, utrpel devastačné zranenia!

Na trase Poprad-Tatry – Vydrník došlo k železničnému nešťastiu. To sa, žiaľ, skončilo smrťou. Vlak Čingov zrazil muža (†48), ktorý zrážku neprežil.

Ilustračný obrázok k článku Železničné nešťastie medzi Popradom a Vydrníkom: Muža (†48) zrazil vlak, utrpel devastačné zranenia!
Zdroj: TASR

K železničnej tragédii došlo v utorok približne o 12.45 hodine. „Rušňovodič uviedol, že vo vzdialenosti 100 metrov od čela rušňa uvidel osobu, ktorá sedela v koľajisku bokom v smere jazdy v prvej dopravnej koľaji. Po zistení tejto skutočnosti okamžite použil rýchločinné brzdenie so zvukovou návesťou, ale pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník.

Podľa slov hovorcu tiež rušňovodič uviedol, že v blízkosti trate a uvedenej osoby nespozoroval žiadnych iných ľudí. O uvedenej udalosti potom telefonicky vyrozumel službukonajúceho regionálneho dispečera v Košiciach.

Ohliadajúci lekár na mieste už konštatoval smrť následkom devastačných poranení po zrážke s vlakom a nariadil vykonať pitvu. Prípad vyšetruje železničná polícia v Poprade ako prečin usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM