Ľubomír Hudačko Správy

Žena pred Veľkým Slavkovom zažila šok a vynadala vodičovi: Ospravedlnila sa na facebooku

Na cestách sa toho dokáže často zomlieť toľko, že vodič bez zábran zareaguje impulzívne a neuvážene. Presne to sa stalo vodičke v okolí Popradu.

Ilustračný obrázok k článku Žena pred Veľkým Slavkovom zažila šok a vynadala vodičovi: Ospravedlnila sa na facebooku
Zdroj: Pixabay.com

Žena s malou dcérkou v aute zažila dramatickú situáciu na ceste, potom sa ospravedlňovala a kajala na sociálnej sieti v skupine Dopravného servisu okresu Poprad.

„Chcem, aby sa tento odkaz a moje ospravedlnenie dostalo vodičovi a spolucestujúcej, čo nám nedali prednosť pred Veľkým Slavkovom a vleteli do cesty. Moja reakcia, teda krik bol dosť prehnaný a doteraz ma to vážne mrzí. Je mi ľúto, že som takto na vás vybehla,“ písala v skupine Dopravného servisu začiatkom mája.

Ako ďalej vodička písala, zo situácie bola vystrašená a v šoku.

„A to preto, lebo sme v aute viezli našu 11-mesačnú dcéru. Iste sme boli rozrušení z toho všetci, čo sa stalo a tak ako vás mrzelo a ste sa ospravedlňovali, aj nás mrzí to vybehnutie na vás. Verím, že si to ospravedlnenie prečítate a čoskoro na to zabudneme,“ ľutovala svoje konanie po čase.

Ako dodala, dúfa, že sa zo situácie všetci poučili a budú už na cestách tolerantnejší. „Nehnevám sa na vás, ani nebudem, tá reakcia bola zo šoku,“ dodala vodička na záver v odkaze.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM