Tlačové správy

Zima sa blíži a spolu s ňou aj nové výhodné ponuky

Je november a každý správny fanúšik zimných športov už vie čo to znamená. Je čas začať sa pripravovať na zimnú lyžiarsku sezónu. Máte už všetko potrebné?

Ilustračný obrázok k článku Zima sa blíži a spolu s ňou aj nové výhodné ponuky
17
Galéria
Zdroj: r2sport

Na zimu sa taktiež veľmi tešíme a predajňu R2sport OUTLET & BAZÁR sme do novej zimnej sezóny zodpovedne pripravili. Už dnes máme v ponuke viac ako 300 párov lyží, skialpov. freeride lyží a snowboardov a nezabudli sme ani na lyžiarky, zimné oblečenie a iný doplnkový tovar. Pre zvýšený dopyt sa snažíme túto zimnú sezónu naskladniť čo najviac lyží na SKIALP a taktiež aj do voľného terénu takže FREERIDE lyží. Klasických lyží na zjazdovku bude aj tento rok dostatok a to všetkých rozmerov a kategórií.

Zmodernizovali sme predajňu

Priestory predajne prešli rozsiahlejšou renováciou. Mysleli sme hlavne na komfort a pohodlie počas nákupu. Oddnes nájdete v oddelení lyží nové stojany, ktoré sú bezpečnejšie a prehľadnejšie, čo Vám pomôže pri výbere tých správnych lyží. Predajňa dostala nový, svieži vzhľad.

Šetríme Váš rozpočet

Špecializujeme sa na predaj lyží, snowboardov, lyžiarok a ostatného vybavenia v rámci bazárového predaja. Všetko športové vybavenie, ktoré ponúkame je riadne skontrolované a ponúkané so zárukou. V predajni nájdete samozrejme aj nové produkty. Naším cieľom je predovšetkým spokojnosť zákazníka a rozumné ceny. Snažíme sa vyberať lyže čo najvyššej kvality, pekného vzhľadu za pomerne nižšie ceny ako sú ceny nových kúskov. V R2 SPORT nájdete aj aktuálne modely lyži pre sezónu 2018. V nášej predajni si naozaj vyberie každý, od víkendových lyžiarov až po ozajstných pirátov zjazdoviek. Zakúpené lyže skontrolujeme, zdarma nastavíme na potrebné parametre aby ste vy už doma nemuseli nič riešiť len ísť na zjazdovku a užívať si tento krásny zimný šport.

Pomôžeme aj pri servise lyží

Aby ste si mohli svoje lyžiarske zážitky vychutnávať naplno, mali by ste sa o svoje vybavenie aj vzorne postarať. Dôležitá je predovšetkým ich pravidelná údržba. Správne navoskované lyže sú nielen rýchlejšie, ale sa aj ľahšie ovládajú a znižujú riziko úrazu. Najlepšou prevenciou a istotou je zveriť prácu do našich rúk a my sa o ne správne postaráme. V predajni R2sport nájdete prehľadný cenník na poskytované servisné služby.

Zostáva už len dodať, že predajňu R2sport OUTLET & BAZÁR nájdete na ulici Hraničná 4480 v Poprade pod železničným mostom, oproti uhoľným skladom. Neváhajte navštíviť aj našu one page www.r2sport-bazar.eu a taktiež fun page na facebooku R2 SPORT kde nájdete všetky potrebné informácie, novinky a podstatné veci o nás . Prajeme všetkým milovníkom zimných športov veľa najazdených kilometrov na našich krásnych zjazdovkách, čo najmenej úrazov a čo najviac zážitkov.
Tešíme sa na vašu návštevu.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Známy športový obchod je už pripravený na zimnú sezónu
17
Galéria
Zdroj: r2sport
Zdroj: r2sport
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM