Martin Sýkora Rôzne

Zimná popradská atrakcia k dispozícii: Pri aréne už môžete korčuľovať

Opäť po roku môžu Popradčania a návštevníci pod Tatrami využívať plochu pri športovej hale - na rozdiel od predchádzajúceho obdobia s novým režimom prevádzky.

Ilustračný obrázok k článku Zimná popradská atrakcia k dispozícii: Pri aréne už môžete korčuľovať
20
Galéria

Otvorenú ľadovú plochu sprístupnili verejnosti pri viacúčelovej hale Aréna Poprad v pondelok 5. decembra po týždňovej príprave ľadu.

„Ľadová plocha bude otvorená každý deň od 10. do 20. hodiny s tým, že v utorok, stredu a v piatok do 11:30 hod. bude vyhradená pre výcvik korčuľovania materských škôl. Technická úprava ľadu sa bude konať každý deň v čase od 7. do 9. hodiny, od 13:00 do 13:30 hod. a vo večerných hodinách od 20. do 22. hodiny,“ priblížil komunikačný manažér mesta Poprad Marián Galajda.

Doplnil, že správa klziska vyzýva návštevníkov, aby rešpektovali výjazdy rolby a v tomto čase vo vlastnom záujme nevstupovali na ľadovú plochu. Druhú ľadovú plochu pre menšie deti nainštalujú na Námestí sv. Egídia na tradičnom mieste vo východnej časti námestia. S jej inštaláciou sa začne po demontáži pódia, na ktorom Popradčania v pondelok (5.12.) privítali Mikuláša.

Popradčania majú o verejné korčuľovanie veľký záujem. K dispozícii maju dve ľado
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM