Martin Sýkora Hokej

Zmena na trénerskej lavičke kamzíkov? Čo prinesú najbližšie dni?

S výkonmi popradských hokejových kamzíkov nevládne spokojnosť ani v klube a ani u fanúšikov. Popradčanom patrí nelichotivé posledné miesto v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Zmena na trénerskej lavičke kamzíkov? Čo prinesú najbližšie dni?
Foto: Martin Sýkora

Výsledková mizéria, malý záujem publika a nespokojnosť skalných. Tak by sa dala charakterizovať súčasná situácia okolo HK Poprad. V kádri sa za posledné dni udialo niekoľko zmien, ktoré sa týkali hráčskych postov. Pozícia trénera stále vyzerala byť neotrasiteľná. Primátor Popradu a zároveň predseda správnej rady HK Poprad Jozef Švagerko však v najbližších dňoch nevylúčil zmeny aj na poste lavičkového kormidelníka.

„Hokej patrí k mestu Poprad. Preto som sa do toho zaangažoval. S výsledkami samozrejme nie sme spokojní. Trpezlivosť prekypela. Riešime trénerskú otázku. Všetko bude známe na budúci týždeň v stredu,“ potvrdil pripravované zmeny na trénerskom poste Švagerko.

Zdroj: TASR

V súčasnosti má najvyššia slovenská hokejová súťaž reprezentačnú prestávku. Chod klubu však ide v nastavených intervaloch. Funkcionári počas tejto prestávke pracujú na posilnení kľúčovej pozície – pozície trénera. Podľa slov Švagerka v súčasnosti jednajú s Petrom Jonákom o ukončení zmluvy.

„So súčasným trénerom ešte nie je ukončená zmluva, ale riešime to. Máme už aj dohodnutého nového trénera, ale ešte nie je nič podpísané,“ vysvetlil predseda správnej rady.

V kuloároch sa šepká o viacerých menách. Podľa našich informácií by novým lodivodom mal byť Podtatranec telom aj dušou, ktorý už popradských hokejových kamzíkov viedol a v minulosti si ešte ako aktívny hráč obliekal modrobiely dres.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM