Peter Handzuš Krimi

Zmiznutie Stanky (15): Babka na ňu nakričala pre diskotéku, teraz už iba plače

Stanka Ruttkayová zo Svitu odišla z bytu svojej babky v sobotu 5. januára. Odvtedy ju už nik nevidel. Za všetko vraj môže diskotéka, z ktorej sa Stanka vrátila neskoro.

Ilustračný obrázok k článku Zmiznutie Stanky (15): Babka na ňu nakričala pre diskotéku, teraz už iba plače
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Nakričala som na ňu, tak sa urazila. Nikdy by mi však nenapadlo, že sa naozaj stratí. Odvtedy myslím len na ňu a takmer neprestajne plačem,“ povedala nešťastná Stankina stará mama pre čas.sk.

Stanislava pri odchode babke povedala, že ju ani policajti nenájdu. "Odvtedy svojim blízkym príbuzným nepodala o sebe žiadnu správu,“ vysvetľuje situáciu Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove.

Rodičia sa svoju dcéru snažia nájsť na vlastnú päsť. „Neustále obchádzame spolužiakov aj podniky v Poprade. Ani nespíme,“ povedali Stankini rodičia pre čas.sk „Pri pátraní sme sa dozvedeli, že Stanka by mala byť niekde v Poprade, ale kde presne, to nám zatiaľ nik nevedel povedať,“ dodali.

Akékoľvek poznatky o nezvestnej Stanislave Ruttkayovej oznámte osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Poprade, na t.č. 0961 89 3370, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známe t. č. 158.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM