Peter Handzuš Rôzne

Zo svahu do bazénu

Aquapark Tatralandia sa začlení do spoločnosti Tatry mountain resorts

Aquapark Tatralandia pri Liptovskom Mikuláši by sa mal už čoskoro stať súčasťou akciovej spoločnosti Tatry mountain resorts (TMR), ktorá vlastní a prevádzkuje nízkotatranské lyžiarske stredisko Jasná. Vyjadrením obojstranného záujmu je podľa marketingovej riaditeľky TMR Kataríny Šarafínovej podpísanie príslušného obojstranného memoranda.
„Teraz je pred nami administratívne zložitý proces doťahovania množstva detailov a pretavenia tejto dohody do právnych dokumentov. Zatiaľ nie je uzavretá kúpna cena, nemožno ani hovoriť o žiadnych presných termínoch či ďalších podrobnostiach. Začína sa náročná pracovná fáza predovšetkým pre právnikov,“ spresnil predseda predstavenstva TMR Bohuš Hlavatý.
Podľa zástupcu akcionárov Aquaparku Tatralandia Františka Hodorovského je to úplne logické vyústenie snáh o vytvorenie dovolenkového rezortu stredoeurópskeho významu. „Výhody z toho budú mať v prvom rade návštevníci tohto nádherného regiónu. Týmto spojením sa otvára nová cesta na čo najkomplexnejšie poskytovanie služieb a jedinečnú silu na trhu cestovného ruchu,“ zdôraznil Hodorovský s tým, že súčasťou dohody je vstup majiteľov aquaparku do akcionárskej štruktúry TMR.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM