Monika Vengrínová Krimi

Zrážka auta s autobusom dopadla tragicky: Mladá vodička (†20) podľahla zraneniam :(

Nehoda, pri ktorej sa dnes ráno zrazil autobus s osobným automobilom zamestnala hasičov a záchranárov na niekoľko hodín. Mladá vodička (†20) z Huncoviec, ktorú museli z vozidla vystrihovať, po prevoze do nemocnice zomrela.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka auta s autobusom dopadla tragicky: Mladá vodička (†20) podľahla zraneniam :(
Zdroj: Webnoviny.sk

Zraneniam, ktoré utrpela dnes po zrážke s autobusom na ceste 1/68 pri Ľubovnianskych kúpeľoch v okrese Stará Ľubovňa, podľahla krátko pred 11. hodinou mladá vodička z Huncoviec. Potvrdila to krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová.

Vodička osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia za doposiaľ nejasných okolností prešla do protismeru, pričom narazila do autobusu, ktorý viedol 57 ročný vodič. Mladá žena pri zrážke utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

„Alkohol u vodiča zistený nebol. Miera zavinenia jednotlivých účastníkov, ako aj príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“ informovala Migaľová.

Nehoda sa stala krátko pred 8. hodinou, cesta 1/68 na Plavnickom kopci bola niekoľko hodín uzatvorená. Úsek medzi Plavnicou a Chmeľnicou je už podľa polície plne prejazdný.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM