Monika Vengrínová Rôzne

Zväzácke šatky, transparenty a prvomájové heslá: Takúto svadbu ste v Poprade ešte nevideli!

Ľúbia sa a preto sa svoj vzťah rozhodli spečatiť. Ich svadba však celkom typická nebola. Výber dátumu bol viac než symbolický, preto sobáš dotiahli do dokonalosti a vystrojili si prvomájovú retro svadbu ako z čias socializmu.

Ilustračný obrázok k článku Zväzácke šatky, transparenty a prvomájové heslá: Takúto svadbu ste v Poprade ešte nevideli!
Zdroj: Dnes24.sk

Nádherná nevesta v klasických bielych šatách, elegantný ženích v obleku, všade naokolo červené transparenty s prvomájovými heslami prispôsobenými svadobnému dňu, svadobčania s pionierskými šatkami okolo krku. Atmosféra, aká sa len tak nevidí…

„My sme chceli mať svadbu v piatok a vyšlo nám to super na 1.5. a ešte aj v roku 2015. Dokonca i sobáš sme mali o 15:00 hodine, čiže dátumy boli naozaj symbolické. Jednotka a päťka nás asi budú dlho sprevádzať,“ usmieva sa mladá nevesta Adriána s tým, že keď už prvý máj, tak v retro štýle.

Vytiahli vlajky, šatky, vyrobili si transparenty a nevestine kamarátky, ako prekvapenie, prišli na sobáš vo zväzáckych uniformách. Svadobčania boli nadšení, tí starší si zaspomínali na prvomájové sprievody, ktoré sami zažili. Tentoraz však boli dobrovoľné.

Svadbu si obaja manželia poriadne užili, zábava trvala do bieleho rána. Bola však len prvým krokom ich spoločného života, na ktorý sa obaja veľmi tešia. „Sobášom sa v podstate v našom vzťahu nejako zásadne nič nemení, len si zmením meno, inak bude všetko tak, ako doteraz. Uvidíme, či sa nám podarí do budúcnosti aj rodinka,“ prezradila nevesta.

„My sme spolu žili už aj pred svadbou, ale manželský život je o niečom inom, takže sa tešíme. Do spoločných rokov nám želám vytrvalosť, lásku, šťastie, zdravie a veľa detí,“ dodal s úsmevom ženích Rasťo.

Netradičná svadba pod Tatrami: Mladomanželia s pionierskými šatkami
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM