Peter Handzuš Krimi

Zver mu skočila pod kolesá, v priekope si rozbil auto

Plechy lietali po priekope v pondelok ráno na ceste za Tatranskou Kotlinou. Mimo cesty tam skončili dve rozbité autá, a to nezávisle na sebe. Nehody, pri ktorých došlo aj k zraneniam, sa stali niekoľko sto metrov od seba.

Na lesnú zver môže hromžiť vodič Seatu, ktorý prechádzal úsekom cesty Biela voda – Tatranská Kotlina. Do cesty mu skočila zver, a aby ju nezrazil, strhol riadenie a skončil v priekope. Zvieratká veselo odbehli do lesa, ale osobné auto ostalo rozbité v mladých stromčekoch.

O niekoľko sto metrov ďalej, na tej istej ceste, sa stala aj ďalšia nehoda. V priekope tam skončilo poľské osobné auto s prívesom. Presnú príčinu nehody určí až vyšetrovanie polície, ale vodič zrejme zaspal za volantom. Auto aj s vozíkom pritom zišlo z cesty, povyvracalo stromy a prevrátilo sa do priekopy. Pasažieri v aute utrpeli ľahké zranenia.

Stále platí, že vodiči by mali za volant sadať oddýchnutí a jazdiť by mali obozretne. I keď je pravda, že predvídať, kedy si z lesa vyskočia srnky či diviaky, je ťažké.

Poprad24 Foto: Tatry – SOS

buracka_0507
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM