Peter Handzuš Správy

Alžbetina ulica je už prejazdná. Začali sa práce na obnove Ulice 1. mája

Oddnes je po obnove opäť sprejazdnená Alžbetina ulica v Poprade, a to od jej križovatky s Wolkerovou ulicou až k veľkému kruhovému objazdu v celom úseku komunikácie.

Ilustračný obrázok k článku Alžbetina ulica je už prejazdná. Začali sa práce na obnove Ulice 1. mája
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Hovorca miestnej samosprávy Marián Galajda zároveň informoval, že od dnešného dňa je po oprave mostného objektu ponad rieku Poprad sprejazdnený aj úsek na Športovej ulici k prevádzke Aquacity.

„Dnes sa však začali práce súvisiace s rekonštrukciou Ulice 1. mája v Poprade a v rámci nich dôjde k obmedzeniu dopravy. Parkoviská pri Sociálnej poisťovni a pri bytových domoch na Ul. 1. mája budú neprístupné, vozidlá majú umožnené parkovanie na dočasných vyznačených parkovacích miestach v úseku medzi križovatkami Ulica 1. mája – Wolkerova a Hviezdoslavova ulica,“ upozornil Galajda.

Mesto preto žiada všetkých účastníkov cestnej premávky a tiež vlastníkov a užívateľov nehnuteľností v danej lokalite, aby rešpektovali dočasné dopravné značenia. Stavebné práce potrvajú až do 9. septembra. „Okrem toho sa z dôvodu rekonštrukčných prác uzavrie most na Športovej ulici, ktorý vedie ponad Velický potok,“ uzavrel Galajda.

Ako to vyzeralo pred pár dňami, si môžete pozrieť tu: Týmito popradskými ulicami len tak ľahko neprejdete

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM