Peter Handzuš Basketbal

BAM Poprad nestačila na Piešťany. Proti kvalitným tímom sa našim dievčatám hrá ťažko

Popradské basketbalistky proti tímom z čela tabuľky ženskej extraligy veľa vody nenamútia. Presvedčili sa o tom aj diváci, ktorí prišli v sobotu povzbudiť Popradčanky v zápase proti Čajkám z Piešťan.

Ilustračný obrázok k článku BAM Poprad nestačila na Piešťany. Proti kvalitným tímom sa našim dievčatám hrá ťažko
Foto: Peter Handzuš

Igor Skočovski, tréner BAMP: “Tento zápas sme prehrali už v úvode, keď na nás veľmi pôsobilo meno súpera. Takto sa nehrá a nebojuje. Som sklamaný.”

Adela Kudličková, hráčka BAMP: “Prvý polčas sme dovolili súperovi skórovať veľa bodov a naopak, percento našej streľby bolo veľmi nízke. Súper nás prevýšil v osobných súbojoch. Aj napriek našej snahe sa nám nedarilo stav zápasu skorigovať. Musíme sa viac koncentrovať na náš výkon a pri hre s takýmto súperom sa zbaviť prílišného rešpektu.”

Martin Pospíšil, tréner Piešťanských Čajok: “Tento zápas nám ukázal príliš veľa nedostatkov, ktoré potrebujeme eliminovať v ďalšom priebehu sezóny. Momentálne nám začína príprava na ťažký zápas v tureckej Adane, čo je pre nás veľká výzva.”

Nadia Parker, hráčka Pišťanských Čajok: “Na palubovke sme pracovali ako tím. Poprad v druhom polčase hral agresívne, čomu sme museli prispôsobiť našu stratégiu. To vyústilo do viacerých signálov a útokom na kôš z blízkej vzdialenosti. Tento zápas nám poslúžil ako naša posledná herná previerka pred zápasom v Adane budúci týždeň.”

BAM Poprad – Piešťanské Čajky 37:85
Najviac bodov: Petríková 10, Hadačová 8, Kudličková, Theiner a Pavlendová po 4 – Parker 22, Krč-Turbová 17, M. Páleníková 10

BaM Poprad - Piešťanské Čajky
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: BAM Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM