Peter Handzuš Futbal

Boj o druhú ligu vrcholí. Poprad poskočil na štvrté miesto

FK Poprad odohral ďalší dôležitý zápas v boji o postup do druhej ligy. Stretnutie s tabuľkovým susedom z Martina sľubovalo kvalitný futbal.

Ilustračný obrázok k článku Boj o druhú ligu vrcholí. Poprad poskočil na štvrté miesto
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Podľa trénera FK Poprad Vladimíra Lajčáka odohrali oba tímy kvalitný treťoligový zápas, v ktorom mohla rozhodnúť jedna chyba. „Po pätnástich minútach mi bolo jasné, že to bolo o jednom góle,“ povedal po zápase tréner domácich.

Porad sa tlačil dopredu a snažil sa vypracovať si šance, ale Martin vyrážal do rýchlych protiútokov. Keď domáci hráči v druhom polčase ešte viac zvýšili tlak, bolo otázkou času, kedy dajú gól. „Nakoniec to bolo z pokutového kopu, ale ten bol. To všetci videli. Takže to je, povedal by som, zaslúžené, ale vydraté víťazstvo s kvalitným súperom,“ uzavrel spokojný tréner Lajčák.

Poprad doma vyhráva, ale o dôležité body sa bude hrať aj vonku. Najbližšie to Poprad skúsi už budúcu sobotu v Námestove.

Záver sezóny pod umelým osvetlením

V sobotu 17. mája odohrá FK Poprad zápas proti Vranovu nad Topľou až o 20:00 hod. pod umelým osvetlením. ,,Snahou vedenia a manažmentu klubu je touto cestou zatraktívniť tak futbal v meste ako aj záujem oň samotný, veď donedávna sme ani netušili, či popradský futbal vôbec prežije. Tešíme sa za každý posun klubu vpred a veríme, že si ľudia nájdu cestu do NTC a budú fandiť svojmu klubu pri bojoch o postup do vyššej, druhej slovenskej ligy,´´ informoval Roman Pazúr, aktuálne manažér FK Poprad na oficiálnej stránke klubu.

FK Poprad – MŠK Fomat Martin 1:0 (0:0)
Gól: 83. Bendík (PK)
ŽK: Hanek, Ižip, Koleno (76. a 82.) – všetci Martin

Boj o druhú ligu vrcholí. Poprad poskočil na štvrté miesto
1
Galéria
Boj o druhú ligu vrcholí. Poprad poskočil na štvrté miesto
39
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM