Martin Sýkora Rôzne

Bryan Adams vo Vysokých Tatrách: Slovenské veľhory mu učarovali

Aj keď kanadská rocková legenda odohrala svoj slovenský koncert vo východniarskej metropole - v Košiciach, bývať chcel v Tatrách. A asi dobre urobil.

Ilustračný obrázok k článku Bryan Adams vo Vysokých Tatrách: Slovenské veľhory mu učarovali
Zdroj: TASR

Prezidentský apartmán

Kanadská rocková hviezda Bryan Adams koncertoval cez víkend v metropole východu. Ubytovanie si však vybral vo Vysokých Tatrách v 5-hviezdičkovom známom hoteli. Príroda slovenských veľhôr mu učarovala a prisľúbil, že sa sem určite niekedy vráti.

„Sme veľmi radi, že sme to mohli byť práve my, kto poskytne ubytovanie spevákovi a hudobníkovi Bryanovi Adamsovi. Veľmi radi sme ho privítali v prezidentskom apartmáne. On sám špeciálne požiadavky nemal, bol veľmi príjemný a trávil čas v lobby aj v reštaurácii spolu s ostatnými hotelovými hosťami. Pred koncertom si našiel čas na relax a doprial si masáž v hotelovom spa,“ prezrádza detaily pobytu Kathrin Noll generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

PREČÍTAJTE SI AJ: Jemelin očaril a bol očarený: Ruský spevák prvý krát na Slovensku

Hviezde chutilo jedlo i výhľad

Na príchod známeho hudobníka sa pripravil aj šéfkuchár Tomáš Tejbus s jeho tímom. „Keďže Bryan Adams je vegán, v piatok sme mu pripravili napríklad zeleninové rizoto a šalát,“ prezradil šéfkuchár, ktorý jedlá pre speváka chystal spolu s jeho súkromným šéfkuchárom. O tom, že sa Tatry Bryanovi Adamsovi skutočne zapáčili, svedčí aj fakt, že na svojich sociálnych sieťach – Facebooku a Instagrame zverejnil video, na ktorom vidieť zasneženú tatranskú prírodu. „Pobyt sa jemu aj členom jeho tímu páčil. Prisľúbili dokonca, že sa sem ešte vrátia,“ dodala Kathrin Noll.

Bryan Adams je kanadský hudobník a spevák, ale aj autor hudby a piesní k viacerým filmom. Svoju kariéru začal už v sedemdesiatych rokoch. Za jeho hudobnú tvorbu získal mnohé ocenenia Juno Awards a Grammy Awards. Nominovaný bol aj za tvorbu hudby k viacerým filmom. Okrem hudby sa venuje aktívne aj fotografii. Svoje fotografie vystavoval nielen v Kanade, ale aj v prestížnych svetových galériách – v New Yorku, Londýne, či Stockholme.

Bryan Adams na Slovensku
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM