Tlačové správy

Jedinečný letný tábor v srdci Tatier: Vaše deti si greeny zamilujú!

Deti opustili školské lavice, prázdniny sú v plnom prúde a všetci sa tešíme z pekného počasia. Ako pre vaše ratolesti pripraviť čo najkrajšie prázdniny, dopriať im nové zážitky a zároveň docieliť, aby čas strávili užitočne a zábavne?

Ilustračný obrázok k článku Jedinečný letný tábor v srdci Tatier:  Vaše deti  si greeny zamilujú!
Zdroj: Facebook

Jednou z možností je objaviť čaro nového športu. Za zážitkami a novým športom netreba chodiť ďaleko. V blízkosti Popradu vo Veľkej Lomnici otvára Golfový rezort Black Stork už 9-te leto detskú golfovú školu pre deti od 6 do 16 rokov. Deti majú možnosť vybrať si z piatich termínov, pričom každý z nich sa otvára v dennej aj táborovej forme.

Termíny detských golfových táborov:
11. – 15. júl, 25. – 29. júl, 1. – 5. august, 15. – 19. august, 29. august – 2. september

Výhodou je, že dieťa nemusí mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s golfom. V golfovom tábore sú vítaní rovnako pokročilí a skúsení malí golfisti, ako i začiatočníci bez vlastnej golfovej výstroje, ktorej zapožičanie je zahrnuté v cene tábora.

Čaro golfu deťom priblíži profesionálny PGA tréner Dave Brough, s ktorým strávia na ihrisku 3–5 hodín denne, aby sa oboznámili s touto krásnou hrou teoreticky, no najmä prakticky. Dave Brough sa golfu venuje už 30 rokov a medzi jeho žiakov patril aj britský amatérsky šampión. V súčasnosti sa venuje najmä práci s juniormi a nejeden žiak si pochvaľuje jeho profesionálny prístup.

Hravá angličtina – aby vášmu dieťaťu počas prázdnin „nevyfučala“ angličtina z hlavy
Počas prázdnin sa stane, že deťom „vyfučia“ všetky vedomosti, ktoré nadobudli cez školský rok. Vašim sa to ale nestane, pretože okrem precvičovania angličtiny s trénerom Daveom priamo na golfovom ihrisku, si budú angličtinu hravou formou opakovať s lektorkami z jazykovej školy VISTA. Lektorky si pripravili 2 hodiny anglického jazyka každý deň na témy: pondelok „Family and Free Time“, utorok „Food and Drinks“, streda „Golf & play“, štvrtok „Animals“ a piatok „Repeat & Good bye“.

Animačný program, príjemné ubytovanie a chutná strava
K plusom tábora patrí, že sú deti rozdelené do menších skupín po 4–8 juniorov. Tak sa im tréner môže dôkladnejšie venovať. Okrem golfu sa deti môžu tešiť na animačný program, výlety či iné oddychové a vzdelávacie aktivity, ktoré budú prebiehať pod vedením pedagogického dozoru. Vo voľných chvíľach je možnosť schladiť sa v hotelovom wellness centre, zahrať si stolný tenis alebo sa zahrať v krásnom prostredí Golfového rezortu Black Stork. Aby deti neostali hladné, bude pre nich pripravená chutná strava v priestoroch 4-hviezdičkového hotela International priamo na ihrisku. Rovnako im bude zabezpečené aj príjemné ubytovanie v blízkosti rezortu.

Záverečné „derby“ a možnosť získať zelenú kartu
Posledný deň tábora sa bude niesť v duchu turnaja. Všetky deti sa zúčastnia veľkého „derby“ O najšikovnejšieho malého golfistu. Tí, ktorí ešte nemajú Zelenú kartu (povolenie, ktoré vás oprávňuje hrať golf), o ňu môžu požiadať a ešte v piatok zložiť skúšky.

Prvý golfový tábor začína už budúci pondelok 11.7.2016. Tak šup-šup vyplniť prihlášku a hor sa zdolávať greeny a fairwaye! :)

Viac informácií vám radi poskytnú na tel. čísle: 052 4661 827 alebo na info@golfinter.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Letný golfový tábor pre deti
5
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Golf International, s.r.o
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM