Martin Sýkora Rôzne

Kam cez víkend? Pozrite sa, čo sa počas víkendu pod Tatrami udeje

Prichádza víkend s premenlivým počasím. Ak nechcete stráviť sobotu a nedeľu v teple a suchu vlastného domova, ponúkame vám možnosti, ako sa kultúrne i športovo vyžiť.

Ilustračný obrázok k článku Kam cez víkend? Pozrite sa, čo sa počas víkendu pod Tatrami udeje
Zdroj: TASR

Sobota

Poprad

17:30 Športová hala na ul. Komenského
BAM Poprad – BK SLOVAN BRATISLAVA

V dňoch 16.-18. septembra 2016 Basketbalová akadémia mládeže Poprad organizuje II.ročník medzinárodného turnaja žien O pohár BAMP. Zúčastnia sa ho kvalitné družstvo BLK SLAVIA Praha, BK SLOVAN Bratislava a domáci tím BAM Poprad. Všetky stretnutia sa odohrajú v telocvični pri ZŠ na Komenského ulici v Poprade. Veríme, že si v tieto dni nájdete čas a prídete podporiť naše omladené družstvo žien v príprave na účinkovanie v extralige žien.

18:00 Divadelná sála Domu kultúry v Poprade
ŠIALENÉ NOŽNIČKY

Skvelá kriminálna komédia, zábava aj napätie; vtip a neočakávané situácie. Prekvapivá a vždy iná pointa; humor vychádzajúci z improvizácie, ktorá vzniká z jedinečného a neopakovateľného vstupovania divákov do deja. Hrajú: Peter Kočiš alebo Marcel Ochránek, Karin Olasová alebo Zuzana Moravcová, Dušan Szabo, Marek Majeský alebo Přemysl Boublík, Jana Valocká alebo Lucia Vrablicová, Juraj Hrčka alebo Erik Peťovský.

18:00 Aréna Poprad
LOTYŠSKO – SLOVENSKO

Kvalifikácia na ME vo volejbale mužov 2017

19:00 Národné tréningové centrum
FK POPRAD – FC VSS KOŠICE

Majstrovský zápas II. ligy

Svit

13:00 Iskra Aréna
ISKRA SVIT – MBK LUČENEC

Pred začiatkom nadchádzajúcej sezóny sa vo Svite v dňoch od 15. do 17. septembra 2016 uskutoční už štvrtý ročník medzinárodného basketbalového turnaja o Baťov pohár.

Kežmarok

Kežmarský hrad – nádvorie
BANANE BOULDER KING 2016

Chalani z “Banane” v spolupráci so športovým klubom ŠK JAMES Kežmarok si prichystali v poradí 5. pretek lezeckej bouldrovej session “Banane Cup”, ktorá na Slovensku nemá obdoby. Po druhýkrát sa udalosť predstaví na pôde kežmarského hradu.

Levoča

14:00 Biokúpalisko Levočská dolina
DOLINA ŽIJE!

Neskoroletný festival plný hudby a dobrej zábavy. Predstaví sa Katka Knechtová s kapelou, pripravený je detský program, tombola, súťaže a domáce „fajňotky“ – džatky, pirohy, gril, divinový guláš, zemiakové placky a aj niečo na pitie.

Nedeľa

Poprad

10:00 Klub Zóna Domu kultúry v Poprade
JESENNÁ TVORIVÁ DIELŇA

Tvorivá dielňa pod vedením Marianny Ďurasovej pre šikovné deti a pre ich rodičov. Nutné doniesť nožnice, pastelky, fixky.

18:00 Aréna Poprad
CHORVÁTSKO – SLOVENSKO

Kvalifikácia na ME vo volejbale mužov 2017

13:00 Areál ZŠ Jarná a okolie
STEEPLE KROS

6. ročník bežeckej súťaže pre deti i dospelých.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM