Hokej Šport

Kamzíkom dal ZBOHOM: Mike Dalhuisen dostal ponuku zo zahraničia

Holandský hokejový obranca Mike Dalhuisen mal pôvodne v celej sezóne 2021/2022 obliekať dres HK Poprad. Plány sa však zmenili.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíkom dal ZBOHOM: Mike Dalhuisen dostal ponuku zo zahraničia
Zdroj: Facebook.com/hkpoprad

Mal som veľa ponúk a aj napriek tomu, že chcem vidieť veľa nových miest a spoznať veľa nových ľudí, tak som ich odmietol. Po minulej vydarenej sezóne som cítil, že si zaslúžim lepšiu zmluvu. S klubom sme sa rýchlo dohodli na výhodnej zmluve pre obe strany a som rád, že túto zmluvu spečatili podpisom,“ prezradil holandský obranca v júli minulého roku s tým, že jeho jediným cieľom je oslavovať v apríli na námestí ako šampión.

Plány sa však zmenili a Mike Dalhuisen opúšťa popradský klub.

Dalhuisen prišiel do slovenskej extraligy pred sezónou 2019/2020, ktorú začal v drese vtedajšieho ligového nováčika z Michaloviec. V priebehu ročníka zamieril do Popradu v rámci výmeny za slovenského obrancu Jána Ťavodu.

V Poprade pôsobil počas troch sezón. Celkovo odohral v Poprade 114 zápasov so ziskom 61 bodov za 24 gólov a 37 asistencií.

Mike dostal ponuku zo zahraničného klubu a HK Poprad tejto požiadavke vyhovel,“ uvádza HK Poprad na svojej webovej stránke.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM