Rôzne

Koncert Peter Bič Project SKLAMAL Popradčanov: Skupina vrátila polovicu honoráru! Čo sa stalo?

Popradčania označili vystúpenie inak vynikajúcich umelcov zo skupiny Peter Bič Project za prepadák a sklamanie. Líder skupiny vysvetlil okolnosti!

Ilustračný obrázok k článku Koncert Peter Bič Project SKLAMAL Popradčanov: Skupina vrátila polovicu honoráru! Čo sa stalo?
Zdroj: Facebook.com/Poprad - oficiálna stránka mesta

„Peter Bič Project bol totálny prepadák… A ich správanie na javisku?“ okomentoval na sociálnej sieti vyše hodinový koncert skupiny Radovan. Peter Bič Project sa predstavil v Poprade ešte začiatkom augusta v rámci festivalu Made in Slovakia.

„Veľmi som sa tešil na Peter Bič Project, ale pre mňa veľké sklamanie. Podľa mňa veľmi slabé vystúpenie. Aj Viktória bola akási bez nalady, neviem… Najslabšie vystúpenie toto kultúrne leto!“ zhodnotil ďalší Popradčan.

„Peter Bič (Nič) Project najslabšie vystúpenie pre toto leto v Poprade,“ pridala sa Martina.

Reklamácia

A nezostalo len pri internetových komentároch, ako zistil týždenník Plus 7 Dní, zaoberať sa tým začal aj magistrát, ktorý zaslal skupine reklamáciu.

„Kapela svoje pochýbenie priznala a navrhla zníženie honoráru o päťdesiat percent. Organizátor to prijal,“ uviedol pre tento týždenník za popradský magistrát vedúci oddelenia masmediálnej komunikácie Ján Bendík.

Ako svoj výkon vysvetľuje samotná skupina? Článok pokračuje na druhej strane.

🇸🇰 MADE IN SLOVAKIA 🇸🇰 ⚪️ V piatok festival prilákal na námestie opäť množstvo ľudí, ktorí sa prišli poriadne zabaviť...

Posted by Poprad - oficiálna stránka mesta on Friday, August 4, 2023

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM