Pavol Krupka Šport

Najúspešnejších športovcov kraja môžete vybrať aj vy

V rámci udeľovania ocenenia Najúspešnejších športovcov a športových kolektívov Prešovského samosprávneho kraja za rok 2012 vyhlási organizátor aj v tomto roku ocenenie v kategórii internetového hlasovania. Mesto Poprad je zastúpené štyrmi nomináciami.

Ilustračný obrázok k článku Najúspešnejších športovcov kraja môžete vybrať aj vy
Zdroj: Webnoviny.sk

Internetové hlasovanie bolo spustené 27. decembra 2012 a potrvá do 7. januára 2013 do 8. hodiny. V ankete majú občania možnosť zvoliť najlepšieho športovca či športový kolektív a prideliť mu svoj hlas. Hlasovať je možné raz za 24 hodín na stránke PSK, TU.

Nominácie na ocenenie bolo možné podávať do 9. decembra 2012. Všetky doručené návrhy posúdila odborná komisia na základe stanovených kritérií.

Mesto Poprad je zastúpené štyrmi nomináciami, dve z nich patria Tanečnému klubu Fortuna, jedna horolezcovi Petrovi Hámorovi a štvrtá HK Poprad. Hlasovať možno napríklad aj za bežeckých lyžiarov zo Štrbského Plesa Martina Bajčičáka (na fotografii) a Petra Mlynára.

Slávnostné vyhlásenie Najúspešnejších športovcov a športových kolektívov Prešovského samosprávneho kraja za rok 2012 sa uskutoční 8. januára 2013 o 17.00 h v historickej budove DJZ v Prešove.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM