Peter Handzuš Iné športy

Popradskí cyklisti sa vydali na kemp do Chorvátska. Pozrite, aké video natočili

Kým pod Tatrami ešte panovalo zimné počasie, Štefan Pčola a Lukáš Roth s doprovodom odišli za bikovaním do chorvátskych miest Tribunj a Šibenik. Pozrite sa, čo z toho vzišlo.

Ilustračný obrázok k článku Popradskí cyklisti sa vydali na kemp do Chorvátska. Pozrite, aké video natočili
Zdroj: Dnes24.sk

Popradským cyklotrialistom je chorvátsky Tribunj dobre známy. Tento rok tam absolvovali už jedenásty medzinárodný cyklotrialový camp. Rozhodli sa, že tento raz vyskúšajú aj enduro. Video, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii jazdci natáčali počas štyroch dní strávených v Chorvátsku. “A aj tak sme odchádzali s tým, že sme ešte všetko nenatočili. Natáčali sme od rána do večera a do penziónu sme ledva došli po svojich. Bol to poriadny zaberák,” povedal jeden z jazdcov, Lukáš Roth.

Natáčanie prebiehalo aj priamo v historickom centre mesta Šibenik. “Snažili sme sa nepôsobiť veľký rozruch, no veľmi sa nám to nedarilo. Veľa turistov sa s nami dávalo do reči a natáčali si nás, aj celý cirkus okolo. Pokuta za vandalizmus nás obišla, no po natáčaní sme dostali pokutu za parkovanie,” spomína s úsmevom Lukáš.

Popradskí bikeri chceli videom ukázať na ich životný štýl a možnosti, ktoré bicykel ponúka, kdekoľvek sa nachádzajú. Okrem jazdcov Lukáša Rotha a Štefana Pčolu k realizačnému tímu patrili kameraman Michal Gedeon a fotograf Peter Varga. “Za pomoc ďakujeme aj nášmu doprovodu, Dávidovi Pčolovi a Deniske Koškovej, ktorá si to s nami, ako jediná baba, tvrdo odbila. V čase aj nečase, keďže počasie sme mali kadejaké, len nie dobré. Dážď, vietor, teploty okolo 10°C, niekedy trocha viac. No na videu by ste to nepovedali,” dodal Lukáš Roth z popradského Teamu Bikeshow.

Video project: Croatia Enduro Bike Ride 2015
1
Galéria
Video project: Croatia Enduro Bike Ride 2015
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM