Monika Földešiová Tlačové správy

Chcete kúpiť čerstvé vitamíny? Vieme, kde ich zoženiete

Dobré zdravie nie je vecou náhody. Najmä po zime si potrebujete zvýšiť príjem vitamínov a upraviť stravovanie. Tvrdíte, že paprika či paradajky z obchodu sa nedajú s tými domácimi ani porovnať? Nemusí to byť tak, ak viete, kde objavíte kvalitu.

Ilustračný obrázok k článku Chcete kúpiť čerstvé vitamíny? Vieme, kde ich zoženiete
Zdroj: Webnoviny.sk

(PR)

Aj vitamíny môžu chutiť inak

Každý deň by sa preto mali na vašom stole objaviť čerstvé ovocie a zelenina. Nie vždy však ich kvalita, vzhľad i chuť zodpovedajú tomu, čo práve od nich očakávate. Špecialista na dovoz a distribúciu čerstvého a baleného ovocia a zeleniny, spoločnosť Lunys, dbá na to, aby ste do vašich prevádzok, reštaurácií či domácností dostávali skutočne čerstvé vitamíny. „Už dvadsať rokov rozvážame z našich skladov v Poprade a v Bratislave stopercentnú kvalitu po celom Slovensku. Klienti požadujú spoľahlivú a rýchlu dodávku vždy čerstvých produktov, ale i priaznivé ceny. Naša flexibilita a prispôsobenie sa ich nárokom sú našou prioritou,“ hovorí manažérka firmy Zuzanu Kullová.

Aj dovezené ovocie môže byť chutné, voňavé a s poriadnou dávkou vitamínov. V súčasnosti sú klientmi najmä hotely a reštaurácie, veľkoobchodné i maloobchodné prevádzky, ale i školské zariadenia. Tí si môžu vyberať zo širokej ponuky sortimentu, ktorý predstavuje viac ako 70 druhov zeleniny, 30 druhov ovocia, 25 druhov byliniek a 20 druhov exotických produktov.

Dobré vzťahy sú základ

A v čom sú produkty od Lunysu odlišné od tých ostatných? „Nájsť kvalitných dodávateľov nie je vždy jednoduché. Obchodujeme s viac ako 20 krajinami, nevynechávame však ani slovenských farmárov. Prihliadame na sezónnu produkciu a dojednávame pre našich zákazníkov čo najvýhodnejšie ceny. Náš úspech stojí na dobrých vzťahoch. Máme dlhodobo najväčšiu klientelu a najširší záber pôsobnosti," uzatvára Zuzana Kullová. Ak si chcete preveriť ich kvalitu, spoliehajte sa na vlastné chuťové poháriky a na odporúčania tých, ktorí si ich produkty dlhodobo nakupujú. Zahryznite sa do vitamínov, ktoré naozaj chutia.

foto: Lunys

Natankujte sa vitamínmi: Vieme, kde v Poprade vám dajú skutočne čerstvé ovocie a
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM