Krimi

Šokujúce chvíle na východnom Slovensku: DIEŤA chcelo podpáliť čerpaciu stanicu!

Dieťa vo veku zhruba 9 rokov úmyselne spôsobilo požiar na čerpacej stanici, ktorá je priamo v meste. Nechýbalo veľa a mohlo to skončiť veľkou tragédiou!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce chvíle na východnom Slovensku: DIEŤA chcelo podpáliť čerpaciu stanicu!
Zdroj: Pixabay.com , Unsplash.com

„Počas prevádzky stanice páchateľ prišiel k stojanu na výdaj pohonných hmôt, z ktorého úmyselne rozlial pohonné hmoty na zem a následne sa ich pokúsil zapáliť,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa jeho ďalších slov potom podišiel k druhému stojanu na výdaj pohonných hmôt a urobil to isté. Tentoraz však vznikol požiar!

Čo je nemenej šokujúce, podľa portálu Noviny.sk za touto udalosťou, ktorá sa odohrala v Medzilaborciach na Hornom Zemplíne, malo byť dieťa vo veku len zhruba deväť rokov!

„Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, čerpacia stanica je v zastavanej časti mesta, a preto dôsledky tohto veľmi hlúpeho a riskantného konania mohli byť fatálne,“ poznamenal Džobanik.

Podľa informácií Noviny.sk oheň uhasili zamestnanci čerpacej stanice. Ak sa potvrdí, že páchateľom bol maloletý, trestnú zodpovednosť za svoj skutok neponesie.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM