Správy Samospráva

Správa, ktorá nepoteší žiadneho Popradčana: Verejné korčuľovanie sa ODKLADÁ

Vzhľadom na zlú pandemickú situáciu a s ňou súvisiaci lockdown nemôže mesto zatiaľ sprístupniť verejné korčuľovanie na zimnom štadióne, ani na ľadových plochách pred Arénou a pri CVČ.

Ilustračný obrázok k článku Správa, ktorá nepoteší žiadneho Popradčana: Verejné korčuľovanie sa ODKLADÁ
3
Galéria

Na základe uznesenia vlády SR č. 695 je od 25.11.2021 vyh­lásený núdzový stav a platí zákaz vychádzania.

Novo otvorené hokejbalové ihrisko na starom Juhu pri CVČ bolo skonštruované ako multifunkčná plocha a v zime bude slúžiť na korčuľovanie pre širokú verejnosť. Mesto pripravilo všetky technické podmienky pre sprevádzkovanie oboch popradských vonkajších ľadových plôch“, povedal primátor mesta Poprad Anton Danko.

Keďže na zimnom štadióne v uplynulých dňoch pribudla nová rolba, tak jedna z tých pôvodných bola presunutá do CVČ. Návštevníci budú mať teda k dispozícii naozaj kvalitný ľad.

Ja som presvedčený, že pohyb na čerstvom vzduchu je pre nás všetkých prospešný. Preto som vždy inicioval vznik takýchto projektov a budem ich podporovať. Žiaľ, opatrenia súvisiace s pandémiou nám zatiaľ bránia sprístupniť túto aktivitu Popradčanom. Verím však, že na Vianoce sa to uvoľní. Sme pripravení do 3 dní plnohodnotne spojazdniť obidve exteriérové ľadové plochy“, dodáva popradský primátor.

Samospráva situáciu denne monitoruje a v prípade zmien alebo úprav vyhlášok bude na to reagovať ihneď.

OBRAZOM: Klziská sú pripravené, platí ale lockdown
3
Galéria

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM