Simona Ivančáková Rôzne

V Poprade sa už korčuľuje: Pozrite sa, kedy si môžete užiť verejné korčuľovanie

Ľadová plocha na korčuľovanie je už otvorená. Obyvatelia mesta si už v týchto dňoch môžu užiť korčuľovanie pod šírim nebom.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade sa už korčuľuje: Pozrite sa, kedy si môžete užiť verejné korčuľovanie
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Poprad pripravilo pre verejnosť aj na túto zimu verejné korčuľovanie na mobilných ľadových plochách. „Prvá je už k dispozícii pri Aréne Poprad denne v čase od 10:00 do 20:00 hod. Ľadová plocha pri Aréne však bude každý utorok, streda, štvrtok do 11:30 hod. pre verejnosť uzatvorená,“ uviedol komunikačný manažér mesta Poprad Marián Galajda.

V tomto čase bude na ľadovej ploche prebiehať výuka korčuľovania detí z materských škôl. „V pondelok 28. decembra 2015 bude plocha dopoludnia uzatvorená pre premiérový ročník amatérskej súťaže v curlingu pre verejnosť – POPRADSKÝ VIANOČNÝ ŠUTER (SHOOTER), do ktorej sa bude môcť zapojiť každý nadšenec športu,“ doplnil hovorca mesta.

Druhá mobilná ľadová plocha bude už tradične na Námestí sv. Egídia. V týchto dňoch by mala prebehnúť jej inštalácia. Malá mobilná ľadová plocha na Námestí sv. Egídia je učená deťom do výšky 140 cm.

Ďalšou možnosťou, kde si môžu Popradčania zakorčuľovať je na Zimnom štadióne mesta Poprad. Táto možnosť nie je síce každý deň ako na ľadovej ploche pri športovej hale, ale mesto vyhradilo na korčuľovanie určité dni. „Verejné korčuľovanie na štadióne si môžu obyvatelia mesta užiť 25. a 31. decembra vždy od 15:00 hodiny,“ povedal Marián Galajda.

Čítajte tiež:

Policajti vyšli vo veľkom na cesty a nestíhali: Pokuty ako na bežiacom páse, čo bolo najviac v kurze?

Švagerko si po novom prilepší: Takýto plat mu odklepli poslanci!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM